Server:93.91.240.159:27644
Ahoj mam problem s pexami a mysql. Od toho velkeho vypadku co bolo 8.4 mi neviem preco dobre nespolupracuje DB mysql a permissionsEX.
Priklad : Hrac zaplati sms. Sms v poriadku prejde - aktivuje script a da hracovi ingame vsetko potrebne. Hrac je zapisany v DB moze vyuzivat vsetky vyhody VIP ale neda mu to preffix. Tj. Hrac ktory si zaplatil vip a mal by mat VIP pred menom nema nic a je stale Default ale inac ma vsetky vyhody VIP len nema ten prefix.
Vedel by niekto poradit?
Permissions - Mysql - Prefix
-
Jungeman
- Shaggy84675
- Věk: 29
- Kontaktovat uživatele:
Re: Permissions - Mysql - Prefix
Jaký plugin používáš pro prefixy?
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Rovno sem hoď log.
-
Jungeman
Pouzivam PermissionsEX. A aky log ked v logu neni chyba?
- LpBahos
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Restartuj server a ve korenové složce najdeš složku logs a v ní najdeš latest.log ten zkoupíruj a hod sem
-
Jungeman
LpBahos píše:Restartuj server a ve korenové složce najdeš složku logs a v ní najdeš latest.log ten zkoupíruj a hod sem
Nemam v korenove zlozke zloku logs. Mam MCPC a nebudem ti sem davat Log0/ LOG1/ LOG2 lebo v logu nic neni keby bolo tak sem postnem uz ten problem z logu. Takze este raz. Vsetko mi funguje v poriadku. Vip mi funguje. Pexi mi funguju. Prefixi ostatne ktore pridelim rucne funguju. Problem nastaval ked si hrac zakupil VIP. VIP mu dalo. Vyhody mal. Len v DB mi ho ukazovalo v dvoch groupach tj. v Defaultu a vo VIP. Nasledne ked som mu zmazal Default a reloadol pexi tak potom vsetko funguje. Toto mi nerobilo predtim. Predtim som tento problem nemal. Problem nastal vtedy kedy prekopli ten kabel a bol vypadok servera
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Dej sem prosím config.yml PermissionsExů do Code a Spoileru.
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/-
Jungeman
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Tak tě poprosím o export tabulky permissions a permissions_entity. Nejsou tam žádná hesla, takže se nemusíš bát. Nahraj to někam na úschovnu, nebo na leteckou poštu, to je jedno.
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/-
Jungeman
nejento píše:Tak tě poprosím o export tabulky permissions a permissions_entity. Nejsou tam žádná hesla, takže se nemusíš bát. Nahraj to někam na úschovnu, nebo na leteckou poštu, to je jedno.
Uz to ide vsetko v poriadku. Spravilo sa to samo. Netusim ako a ani neviem