Team cez CommandBlock

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Kuchto

Team cez CommandBlock

#1 Příspěvekod Kuchto » 14 dub 2014, 22:43

Server: 93.91.250.133:27031
Zdravím Ja som KuchtoSK a mam tu taký menší problém (Na Minecraft Serveri) Zrobel som na serveri PaintBall Arénu nahodel som plugin na Zbrane všetko faká ako má ale ide to že som chcel aby som mohol rozdeliť Teami Nechcem žiadny PaintBall čo už je tak spravený tak som stiahol plugin na nasadenie blocku na hlavu keď ja ho chcem na niekoho použiť napr. "/hat KuchtoSK 1" Tak to ide keď ale nastavím do CommandBlocku takto "hat @p 1" a skusim CommandBlock nevišle ako keby žiadny príkaz skusel som dokopy 3 také pluginy ale nič neúkaže skušal som aj cez konzolu na hostingu /hat KuchtoSK 1 Ide Tak keď nešlo to stiahol som plugin ktorý sa volá Xteam zas keď som použil na niekoho ten príkaz napr. /team set KuchtoSK Red Tak to išlo ale ako náhle cez commandblock tak isto nejde to skušal som aj reštart serveru nič čim to je neviete ? CommanDblock ako taký funguje iné som skušal ako teleport cez commandblock alebo nastavovanie rýchlosti hráča ja keď pišem /speed walking KuchtoSK 10 Ide a v commandblocku speed wakling @p 10 Ide Tak rád by som bol keby ste mi stím poradeli alebo aspoň niečo čo by mi vyhovovalo ako som hovorel nechcem všeliake také paintball pluginy atď. mne bohato stačí aby hráči poznali do je z akého teamu Dakujem :) ;)

marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

Re: Team cez CommandBlock

#2 Příspěvekod marty_ » 15 dub 2014, 18:27

command block neni zadny zazrak, nektere prikazy proste neumi.
ja jsem jej obesel pomoci command signs.
V nem muzes nastavit nejen na cedulku, ale i na tlacitko (nebo jakykoli blok) libovolny prikaz co pouzivas ve hre a jako bonus muzes dat i vice prikazu za sebou. (coz u comandbloku se muselo propjovat redstonem) :)
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Kuchto

Re: Team cez CommandBlock

#3 Příspěvekod Kuchto » 15 dub 2014, 21:54

marty_ píše:command block neni zadny zazrak, nektere prikazy proste neumi.
ja jsem jej obesel pomoci command signs.
V nem muzes nastavit nejen na cedulku, ale i na tlacitko (nebo jakykoli blok) libovolny prikaz co pouzivas ve hre a jako bonus muzes dat i vice prikazu za sebou. (coz u comandbloku se muselo propjovat redstonem) :)

Dk Moc to pomohlo je to užasny plugin , že ma tak nenapadol a ešte je dobré aj to že na commandblocku keď sa zadá @p Tak to dá najbližšiemu hračovi takže to vôbec nemusí dať tomu čo to klikal tento nepotrebuje vôbec automaticky zareaguje do to klikal Dik

S pozdravom KuchtoSK

//LOCK

Zpět na „Minecraft, Tekkit“