93.91.250.130:27543
Zdravím,
sháním nějaký plugin na vícero inventářů - pro světy zvlášť.
Měl by umět tvorbu skupin světů se společným inventářem a předávání také gamemode, HPček, potionů, atd...
Používám multiverse-inventories, ale jak asi většina z vás ví, je to poněkud corruptlý plugin, při větší zátěži serveru způsobuje v kombinaci s essentials náhodné bugy inventáře (např. že vám zůstane inventář z Crea, když těsně před portem otevřete inventář) atd...
Navíc samotné multiverse-inventories je už nepodporované autory (píši to na hl. stránce), protože jak píšou - má to obrovské bugy (asi naráží právě na ten bug co jsem popisoval).
Uvažoval jsem že přejdu z multiverse na multiworld, jenže k tomu plugin multiinv je také s bugama - po relogu občas hráčům mizí inventáře (nezkoušel jsem, ale viděl jsem, že si tam na to stěžuje hodně lidí na ticketech a v komentářích).
Proto se ptám, jaký plugin na inventáře mimo ty 2 které jsem zmínil by se daly použít - resp. které používáte vy a se kterými máte dobrou zkušenost. Měl by to být hlavně plugin BEZ BUGŮ - Jde mi o bezpečnost (mám na serveru skyblock, skygrid, creative, survival, ...) a je důležité, aby byly inventáře správně zpracovány / předávány.
Díky za Váš čas
Iwi.
Něco jako multiverse inventories nebo multiinv
- Iwitrag
- Věk: 32
Něco jako multiverse inventories nebo multiinv
Vývojář, streetař a hráč pokeru
-
Re: Něco jako multiverse inventories nebo multiinv
Proč to řešíš u konkurence tvojeho hostingu?
-
- Věk: 26
Re: Něco jako multiverse inventories nebo multiinv
Proč otevíráš měsíc staré téma?
//LOCK
//LOCK