Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej Jsou to tyto: Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
Teraz tak tomu nechápem .... Kúpil som si BungeeCord server ... Teraz si mám kúpiť aký server aby som mal lobby a aby som mohol využívať tie portály čo poslal nadomnou.
opravdu BC vyuzijes? mit pronajatych vice serveru kde kazdy bude mit svou vlastni ekonomiku atd.. a nebo se budes i pripojovat na kamose?
nekdy bohate staci mit pronajaty 1 server a na nem pomoci multiverse core az dalsich 10 svetu a mezi nimi to propojit napr pomoci multiverse portals
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej Jsou to tyto: Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)