mám návrh pro adminy portálu fakaheda.eu.
Hledal jsem všude možně, ale nikde jsem nenašel návod jak vlastně nastavit server Zdaemon Doom ][ pod unixem.
Mám totiž menší problém jak rozjet svůj vlastní pWAD na serveru. Zkoušel jsem to přes zserv.cfg a nic zkoušel jsem i načíst vlastní dodatečný .ini soubor a opět nic.
Zároveň mám se serverem pár problémů a to že server je online, ale v serverlistu na zdaemon luncheru není, i když jsi jej přidám pomocí favorites ukáže se mi pouze prázdná kolonka a jediné co se vypíše je IP a země. Pokud se na server pokusím připojit přes luncher nejde mi to a zahlásí mi tuto hlášku "The server appears to be down!". Takže by každého napadlo, že je server offline. Jenže přes konzoli ve hře se pomocí příkazu connect "IP" připojím.
Přes HLSW by to patrně šlo, jenže to mi příde příliš složité pro lidi kteří si budou chtít zahrát dooma jako oddychovku. To raději nainstalují zdaemon a přes lunchera si najdou serverů spoustu.
Předem děkuji za jakoukoli pomoc a snahu od všech, které tato báječná, přelomová hra, díky které sme si zahráli spoustu báječných her od Quake přes Half-life po Crysis 2, ještě stále baví.