Ok, vysvětlím ti to já a pokusím se být přesný.
Většina pluginů je náchylná na /RELOAD, proto ti zmizí ta část z té tabulky scoreboard, protože tomu pluginu se ten příkaz /reload nelíbí.
Pokud potřebuješ nahodit nový plugin buď použij RESTART V CONTROL PANELU a nebo si stáhni plugin PlugMan.
U pluginu PlugMan se podívej jaké mé příkazy a používej na načítání pluginů a změn tento plugin.
Většina normálních a kvalitních pluginů má už v sobě příkaz na reload jejich configů.
To znamená, že když třeba změníš permisse, tak nemusíš restartovat server ani používat PlugMan. Stačí zadat příkaz /pex reload a změny se ti hned načtou.
Podobný příkaz má třeba i plugin Residence. Uděláš změny v configu Residence a napíšeš /resreload a oni se ti sami načtou
Takže se vždy podívej na bukkit na ten určitý plugin, zda nemá už zabudovaný příkaz na reload configů a nastavení.
A ano, když dáš restart, tak se server vypne a všechny vyhodí, ale pořád je to lepší než používat /RELOAD a zničit si tím celý server
Problém se Scoreboard
- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém se Scoreboard
Naposledy upravil(a) panChemicky dne 28 led 2014, 21:13, celkem upraveno 1 x.
-
-
- Věk: 26
si si ho posral asi tým reload skús ho odstrániť a znovu nahrať ja som to tiež tak pokazil alebo je tu aj ďalšia možnosť nepouzivaj ScoreBoard 

-
Dal jsem ho znova a stále nejde dávám sem config a když nepomůže ani to tak nebudu nejspíš používat scoreboard.
Spoiler: zobrazit

- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Pod pojmen NEJDE si máme pedstavit co? Že se ti to zase maže nebo ti to nejde vůbec ?
-
-
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
TheGoldTiger píše:Když dám restart tak se server vypne a vyhodí všechny.
Tvl nekecej! To sem nevěděl

-
Tak nevím co dělám špatně ale už se mi maže i počet zabitých mobů ale možná to je tím že jsem je dal do scoreboardu s top zabijaky mobů nevím jestli to souvisí ale možná ano.