Zdravím,
Mám tu problém ohledně jednoho pluginu a myslím si ,že to asi pluginem nebude ,že to bude skřížený s nějakým jiným pluginem ,který to způsobuje jde o plugin Antiadvertising on vlastně když nikdo napíše IP cizího serveru na mém serveru automaticky ho to kickne ten plugin to je v pořádku ,ale já jsem zjistil ,že pokaždém tomto kicknutím právě ten plugin vyhodí hráče ,ale i dokonce to vyhodí vždy server po každém kicku toho hráče to vyhodí server zjistil jsem si to v konzoli. A myslím si ,že to pluginem nebude ,protože mi to dělal to samé plugin ChatControl ten jsem vymazal a najednou to začal dělat následující plugin. Mně to tědko dělá hodně často ,protože hodně hráči píší Ip cizích serverů. Já bych potřeboval zablokovat, aby to ten plugin nedělal a nebo pomoct čím to může být zde přikládám pluginy, jestli náhodou nějaký s tím nemá souvislost. Děkuji za veškerou pomoc.
Kód: Vybrat vše
LagMeter, Jobs, WorldEdit, FakaHedaMinequery, SimpleFly, ColoredSigns, AutoGamemode, CountryLoginMessage, Vault, PermissionsEx, Multiverse-Core, FigAdmin, WorldGuard, AutoMessage, HeroicDeath, Parkour, iConomy, MyClasses, SurvivalGames, AntiAdvertising, HawkEye, WhatIsIt, OpenInv, ProtocolLib, Votifier, GAListener, Build It, PlayerRider, Essentials, Citizens, ChatManager, EssentialsSpawn, CreativeGates, TagAPI, Paintball, LWC, Chairs, SkyWars, ChestShop, Residence, NameTags, AuthMe, CreativeControl