DeathRun Server CSS+Admin Plugin
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: DeathRun Server CSS+Admin Plugin
Ten SM by jet měl. Ohledně ES jsi nejsem jist, protože žádný server na staré verzi nemám. Každopádně nejdřív tam dej jenom ten MetaMod a SourceMod a vyzkoušej si, jestli ti funguje slap a tak dále a pak tam teprve zkoušej dát ten ES.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Takze mam tam doplnky MetaMod:Source v1.8.1V, SourceMod v1.3.1 uz mam i event script a jede to jen nwm jak do toho event scriptu dal sem ten Bhop Easy ale nwm jak ho zapnout nebo nekam to pripsat to musim nebo ja nwm
A newis jak se nastavi aby mohlo byt treba 10 CT a 2 T?? ja tam mam autobalanceteam 0 ale stejne dou 3 CT a 2 T
A newis jak se nastavi aby mohlo byt treba 10 CT a 2 T?? ja tam mam autobalanceteam 0 ale stejne dou 3 CT a 2 T
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
mp_autoteambalance 0 ti jenom nebdue vyrovnávat počty hráčů v týmech, ale bude moci být jak 10T na 1CT, ale i 1T na 20 CT. Zkusím se ti podívat po nějakém pluginu, ale tuším, že už se to tady jednou řešilo a na žádný jsem nepřišli.
Jinak ohledně toho pluginu pro ES, hoď mi sem odkaz na stránku s ním - ne přímo odkaz na stažení, ale tam jak je ta stránka s informacemi o něm
Jinak ohledně toho pluginu pro ES, hoď mi sem odkaz na stránku s ním - ne přímo odkaz na stažení, ale tam jak je ta stránka s informacemi o něm

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Zdravím,
sice to není přímo k tématu,ale zmiňovali jste se o tom souboru admins_simple.ini,adminy,kteří mají steam mohu přidávat bez problémů,ale jak mám přidat admina,který je N-S ?
prosím poraďte děkuji
.
//: omlouvám se už jsem konečně tady na vašem fóru našel ten správný tutoriál děkuji
sice to není přímo k tématu,ale zmiňovali jste se o tom souboru admins_simple.ini,adminy,kteří mají steam mohu přidávat bez problémů,ale jak mám přidat admina,který je N-S ?

//: omlouvám se už jsem konečně tady na vašem fóru našel ten správný tutoriál děkuji

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Konečně někdo, kdo i hledá 

-
popalo píše:Takze mam tam doplnky MetaMod:Source v1.8.1V, SourceMod v1.3.1 uz mam i event script a jede to jen nwm jak do toho event scriptu dal sem ten Bhop Easy ale nwm jak ho zapnout nebo nekam to pripsat to musim nebo ja nwm
Cau,moholi by ste mi pls dat nejaky dw na ten metamod a sm? (tie iste verzie co pisal).
kto mi da link dostane +karmu! dakujem
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Třeba tenhle? http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=1164669

- max_007
- Věk: 36
nobody píše:popalo píše:Takze mam tam doplnky MetaMod:Source v1.8.1V, SourceMod v1.3.1 uz mam i event script a jede to jen nwm jak do toho event scriptu dal sem ten Bhop Easy ale nwm jak ho zapnout nebo nekam to pripsat to musim nebo ja nwm
Cau,moholi by ste mi pls dat nejaky dw na ten metamod a sm? (tie iste verzie co pisal).
kto mi da link dostane +karmu! dakujem
mp_limitteams 9999 skus to dovoli spolu mp_autoteambalance 0 aby si mohol mat aj 0 ct a 20 t
Zpět na „Counter-Strike: Source“