93.91.250.125:27453
Zdravíčko lidi, zakládám si po delší době server " a už sem vyšel z módy " srz ty achievmenty když hráč udělá nějakou kravinu jako př. prvně otevře inventář nebo získá dřevo a podobně to všem hráčům na serveru ukáže ten jeho dosaženej achievment, je to docela otravnej spam, jak se tomu dá zabránit?
A skrz druhou věc je "lock koní" , na několika serverech sem viděl že když si hráč osedlal svého koně ( + možná ještě něco napsal nebo nevím ) tak byl jen jeho, jiní hráči mu ho nemohli zničit ani osedlat ani otevřít chesty, nic. ( nešlo jim to, psalo jim to něco ve smyslu že ten kůň není jich nebo něco takovýho). Budu rád za vaše odpovědi. Díky.
Achievmenty + Lock koní
-
- Věk: 26
Re: Achievmenty + Lock koní
1. V server.properties nastav na
2. Zkus třeba http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/myhorse/
Kód: Vybrat vše
announce-player-achievements=true
announce-player-achievements=false
-
1. díky moc
2. Není aktuální, nefunguje.
2. Není aktuální, nefunguje.
-
2. Tak zkus třeba http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/horsekeep/. Těchhle pluginů je plno, stačí hledat 

-
díky, funguje, akorát tam psalo na bukkitu že si můžu nastavit kolik bude max koní pro jednoho hráče, ale v configu tohoto pluginu je jen toto :
Nějak sem to nepochopil ten protection alias kolik jich může mít, ty tři odstavce s ownerem to sou koně toho hráče (mě) a to dole internal je co? To je ten protection kolik jich muze mit hrac maximalne?
-- 20 led 2014, 23:17 --
Tak to už jsem vyřešil a jelikož nechci zakládat další topic tak se chci zeptat jak upravit ještě toto: (viz screen) , kde to najdu, vím že je to někdě defaultně v bukkitu ale chci si nastavit aby to nepsalo takhle žlutě obyčejně a anglicky. Chci si to udělat podle sebe, proto se ptám kde by jsem to mohl najít?
# Default horse protection limit by player
horses:
c97f75af-3566-46c0-900d-09701693ed1e:
owner: pepl44
identifier: 1
f874aa9b-ddf8-4baa-8258-d8ceed1d7fd9:
identifier: 2
b6c709c4-1c06-4605-aea4-48ac4f10cbb5:
identifier: 3
internalIncrementalIdentifier: 4
Nějak sem to nepochopil ten protection alias kolik jich může mít, ty tři odstavce s ownerem to sou koně toho hráče (mě) a to dole internal je co? To je ten protection kolik jich muze mit hrac maximalne?
-- 20 led 2014, 23:17 --
Tak to už jsem vyřešil a jelikož nechci zakládat další topic tak se chci zeptat jak upravit ještě toto: (viz screen) , kde to najdu, vím že je to někdě defaultně v bukkitu ale chci si nastavit aby to nepsalo takhle žlutě obyčejně a anglicky. Chci si to udělat podle sebe, proto se ptám kde by jsem to mohl najít?
- Přílohy
-
- Bez názvu.png (8.59 KiB) Zobrazeno 4155 x
- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Musel vy jsi překopat bukkit, je lepší, když si stáhneš plugin, co to dokáže upravit. Například CustomServerMessages
-
Takže ten CustomServerMessages zruší tyhle bukkit příchozí zprávy a dá tam to co budu já chtít když přijde nějakej hráč?
-
a tie achievements sa dajú preložiť aj do češtiny?vojtamaniak píše:1. V server.properties nastavnaKód: Vybrat vše
announce-player-achievements=true
announce-player-achievements=false

-
Řekl bych, že zatím to nejde. 

-
OK vyřešno, a teď jedna zahádná otázka, když se hráč ( tester ) bez práv potopí do vody, a zmizí mu nad hungry barem ty bublinky tak by mu to melo ubirat zivoty, ale misto toho se tady obnovi znova vsechny bublinky, zase ubivaji a pak se zase pridaji...