93.91.250.140:27181
Zdravím, potřebuji si koupit server na natáčení filmu, a potřeboval bych si tam dát pár modu podle vlastního výběru a navíc podporu bukkit pluginů takže MCPC. Jde to nějak na FakaHedě zprovoznit?
Vlastní Modpack pro MCPC+
-
Vlastní Modpack pro MCPC+
Naposledy upravil(a) FreeZeee dne 04 led 2014, 18:46, celkem upraveno 1 x.
-
Re: Vlastní Modpack pro MCPC+
Jednodduše.. Koupíš si server (předpokládám u FH) vytvoří se ti základní soubory.. Ty si z netu stáhneš MCPC+ na danou verzi a přejmenuješ ho na jar soubor, který budeš mít u serveru v FTP.. Předpokládám minecraft_server.jar... tak to teda přejmenuješ, ten co budeš mít na FTP smažeš a nahradíš ho tím svým. Restartneš, refreshneš FTP a budeš tam mít klasické soubory.. Pak jen zbývá naházet pluginy, módy a coremódy.. Totéž uděláš u klienta (jen u modů s coremódami) a můžeš hrát 

-
Tak jsme to zkusili na kámošově serveru a nejde to (Ještě to zkusím jednou bez jednoho modu, snad to pujde).
Dám čistý reinstal serveru na Craftbukkit, nastartuju server. Dobrý. Zastavim ho, smažu Bukkit a nahraju MCPC (Pojmenovaný na minecraft_server.jar), nastartuju server, vytvoří se věci pro MCPC. Přihlásím se na server (Na serveru ještě nejsou mody). Pustí mě to tam a pluginy fungují. Nahodím tedy na server mody (SmartMoving, PlayerApi, Balkon's weapon mod) a spustím ho. Jede. Spustím Minecraft už i s mody a jdu na server, ale to mě dlouho píše Logging in a pak mi to vyhodí jednu hlášku (Už se nepamatuji) a prostě se nepřipojím.
Dám čistý reinstal serveru na Craftbukkit, nastartuju server. Dobrý. Zastavim ho, smažu Bukkit a nahraju MCPC (Pojmenovaný na minecraft_server.jar), nastartuju server, vytvoří se věci pro MCPC. Přihlásím se na server (Na serveru ještě nejsou mody). Pustí mě to tam a pluginy fungují. Nahodím tedy na server mody (SmartMoving, PlayerApi, Balkon's weapon mod) a spustím ho. Jede. Spustím Minecraft už i s mody a jdu na server, ale to mě dlouho píše Logging in a pak mi to vyhodí jednu hlášku (Už se nepamatuji) a prostě se nepřipojím.
-
Jak je ta hláška? Může to být důležité..
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Důležité je, že configy modů, které jsou na serveru se musí shodovat s těmi v klientovi. Na to si dávat pozor. To stejný s modama. Na serveru musí být stejné mody jako na klientu.

-
Kakaku123 píše:Jak je ta hláška? Může to být důležité..
Dlouho to psalo Logging in a pak End of stream, až bude kámoš doma tak to zkusíme znovu reinstalovat (Všechno smazat, nahodit MCPC, restartnout server, dávat mody a pluginy po jednom apod.), protože když jsem to zkoušel rozchodit po Hamachi na svém PC tak se to normálně vytvořilo a fungovalo