Žádost o Sponzora

Pokec o čemkoliv ostatním
adam1999
Věk: 26

Re: Žádost o Sponzora

#11 Příspěvekod adam1999 » 05 pro 2013, 16:22

Pochbujem ze ti to volado posle cez PayPal. A zdenenda neuraz sa ale ty si myslíš že keď máš 299 karmy tak si tu možeš robit čo chceš. Ja som už mal s tebou jeden konflikt ja som napisal jednemu hračovi odpoveď a on my povedal že my da karmu ja som napisal že my neprišla nech to skusi ešte raz a zrazu zdenda my dal dole karmu zatože onu žebrem a potom som sa ho pital prečo to spravil že ci je volaky moderator a on odpisal že je tu znamejši neš iny moderatori a stale uražal. Zdenda prosim ta uvedom sa.A hlavne že ti vadi ked ti druhy nadava. Ty si my tiez napisal ze som 0 a sprepačenim kokot.
zdenda204 píše:Chemickej, z mé strany? Ne, asi nejde.
Už mě naštval v chatu.
A když prostě někdo napíše, že ví jak to na FH chodí a v zápětí že dá údaje k CP, tak jako...
Krom toho on mě urazil podstatně víc :P
Prostě miluju lidi kteří mě neznají ale píší jak jsem nikdy nic nedokázal a tak :lol:
Až ten server bude mít, tak mu udělám peklo :3

Ty vole jeden, ty tu nemusíš žebrat o 99Kč. Běž si žebrat na ulici, ne sem. Tady se prostě jen radí!
ObrázekObrázek

zdenda204
Věk: 36

#12 Příspěvekod zdenda204 » 05 pro 2013, 16:32

Jéé, no tak teď jsem smutný, asi půjdu za maminkou :roll:
Vyjadřuj se laskavě k tématu.
A laskavě nepřekrucuj věci. Napsali jste mu obrovským modrým písmem ať vám dá karmu. Pak až se řešilo že mu to nejde (Také jste tím zaspamovali celou stránku).

Každopádně tazatel už určitě pochopil, že tady má každý svůj server a nikdo mu prachy posílat nebude. Samozřejmě mu bylo již na začátku v chatu napsáno že žebrat má jinde, že toto je (Jak je napsáno v hlavičce) "FakaHeda.eu Fórum - Technická podpora game hostingu FakaHeda.eu"
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

adam1999

#13 Příspěvekod adam1999 » 05 pro 2013, 16:49

No ja ti iba hovorim čo si za pripad a čo si o sebe mysliš.
ObrázekObrázek

zdenda204

#14 Příspěvekod zdenda204 » 05 pro 2013, 17:01

Jestli mi chceš ještě něco napsat, tak SZ.
Rád si přečtu co vše tvé věštecké schopnosti dokáží (Narážím na to že on ví co si o sobě myslím...)
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

adam1999

#15 Příspěvekod adam1999 » 05 pro 2013, 17:20

A inač vstavim sa že ty si tu karmu davaš cez multiučty lebo jak si pozeram tvoje posledne spravi tak nedavaš ziadne rady iba buzeruješ a pochybujem že zato ti da volado karmu.
ObrázekObrázek

zdenda204

#16 Příspěvekod zdenda204 » 05 pro 2013, 17:32

Ach, zase se projevuje tvá úžasná inteligence.
Psal jsem, aby jsi psal do SZ a nespamoval do cizích témat.
A k těm multi-účtům... Ano, celkem tu mám přes 117 účtů. S každými tu vždy v koši naspamuju 15 příspěvků abych na svůj hlavní účet mohl přidat karmu.
Ještě nějaká geniální pomluva?
⇨Projekt Market⇦

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvekod Mysteria » 05 pro 2013, 17:38

Ok takže za mne, asi takhle:
Proč by ti někdo měl dávat peníze na server, když si za ty peníze může koupit svůj a být si pánem všeho sám?
Za druhý, dát někomu přístup na účet do CP = diletantství nejvyššího řádu, až ti někdo ukradne účet, tak si nestěžuj.

No a k těm hádkám, se snad ani nemá cenu vyjadřovat.

Jo a přesouvám do Offtopicu :D

panChemicky
Věk: 33
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvekod panChemicky » 05 pro 2013, 18:27

Mysty: Možná by nebylo na škodu to zamknout, než se to zvrhne ještě víc. Navíc už jsme dost mimo téma a chlapec evidentně pochopil, že zde se nechytá
ObrázekObrázek

Zpět na „Off topic“