Deathrun Server Bhop Plugin
-
Deathrun Server Bhop Plugin
zdravim mam server o verzi v1.0.0.34 Linux protocol 7 mam tam MetaMod:Source v1.8.1V, SourceMod v1.3.1 a ma to byt deathrun server je i nastaveny jen mi chyby nejaky Bhop Plugin lehcic Bhop ja videl script Easy Bhop Script ae na to musi byt event script a kdyz ho tam mam tak mi nejde naebhnout server zadam ty prikazy na spusteni a proste nabehne a pak server restarting in 10 seconds misto aby nabehl ak dzy ho vymazu tak normal nabehne nechapu tak pls poradte a jeste mi reknete jak udelam aby mohlo byt treba 10CT a 1 T diky moc za odpoved 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Deathrun Server Bhop Plugin
V server.cfg změnit:
Ale má to tu nevýhodu, že bude moci klidně být i 20CT a 1T, ale mám pocit, že už se to tady řešilo a žádný plugin na omezení T:CT třeba v poměru 1:4 není...
A zkus tam dát tyhle ES, vyhrabal jsem je ze staré zálohy, měli by být funkční
Kód: Vybrat vše
mp_autoteambalance 0
mp_limitteams 20
Ale má to tu nevýhodu, že bude moci klidně být i 20CT a 1T, ale mám pocit, že už se to tady řešilo a žádný plugin na omezení T:CT třeba v poměru 1:4 není...
A zkus tam dát tyhle ES, vyhrabal jsem je ze staré zálohy, měli by být funkční

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
No a hele vyzjousim potom ten ES ale dis se mi tam podari dat tak jako pak uz tam do toho hodim ten easybhopv1.0 http://addons.eventscripts.com/addons/d ... easybhop/1
No a jako proste vyjede error no dis to nacita pak dole se podivej neco z -debug
No a jako proste vyjede error no dis to nacita pak dole se podivej neco z -debug
Naposledy upravil(a) popalo dne 05 úno 2011, 22:31, celkem upraveno 1 x.
-
A navic kdyz zapnu server tak koukejte co to vypise nakonec a pak zase od znova a furt dokola to dela
- Přílohy
-
- To je ta chyba
- Chyba.JPG (90.25 KiB) Zobrazeno 5059 x
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Do spouštěcích parametrů dej +mp_dynamicpricing 0, tím budeš mí o 1 error méně.
Další 3 errory jsou, že ti chybí vyjmenované materiály (doplnit), tím budeš mít o 3 errory méně.
ES píše, že jsou dobře loadnuty, ale zkus je zase odstranit - pak ti najede server? Aby se zjistli, jestli to dělají ty ES, nebo ten zbytek errorů co tam máš
Další 3 errory jsou, že ti chybí vyjmenované materiály (doplnit), tím budeš mít o 3 errory méně.
ES píše, že jsou dobře loadnuty, ale zkus je zase odstranit - pak ti najede server? Aby se zjistli, jestli to dělají ty ES, nebo ten zbytek errorů co tam máš

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
No tak jako tydle errory mi najedou jen kdyz tam hodim jakykoliv Event Script dis ho tam nehodim tak normal nahodim server bez erroru a bez toho restartu nakoinec ktery beha furt do kola
pls porad mi jak opravim vsechny errory
rekl bych ze error je v tom ES pac ja uz tma dal asi 5 ES a u vsech mi t vypsalo tuto chybu odpoledne ti sem hodim screen jak mi to nabiha bez ES

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
No tak ono je vysoce pravděpodobné, že ti všechny tyhle errory způsobuje ES, jenže takhle ty verze můžeš zkoušet donekonečna. Nejlepší by bylo najít někoho, kdo má taky server na v34 a má na něm ES aby ti je poslal, pak budeš mít jistotu, že to půjde i tobě 

-
Ja vim kdo ma server na tuito verzi ale oni mi je nepošlou protože je to velký portal a prej zadarmo davat nebudou ae ja na netu stahl uplne stejnej ae vyhazuje mi errory a jim jede tak to nechapu...Tady mas ten screen jak mi to vyjede bez ES.... a uz mozna wim proc koujkejtamten server ma tento MetaMod:Source v1.8.0V a SourceMod v1.3.1 a pak EventScripts v2.0.0.248 a ja mam jen Metamod Source v1.8.1V a source mod v1.3.1 ae metamod mam jinej myslis ze to je tim?
- Přílohy
-
- to jwe ono
- Putty.JPG (133.34 KiB) Zobrazeno 5035 x
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nemělo by to mít vliv, ale můžeš ten novější MetaMod: Source vyzkoušet, každopádně dělají tu určitě ty ES. No když ti to nepošlou tak skus hledat jinde, určitě i někdo jinej má starej server 

-
Mozna maj ale nwm kdo a hele takze tyto Plůuginy Metamod a Sourcemod muzu nechat a ty event scripty by mi meli jet?
Zpět na „Counter-Strike: Source“