Minecraft ONLINE Banlist! mcBase.eu

Pokec o čemkoliv ostatním
PepperSK

Re: Minecraft ONLINE Banlist! mcBase.eu

#21 Příspěvekod PepperSK » 09 lis 2013, 12:02

vasikxl píše:Tak, myslím, že podle mne je tento projekt vhodný jen pro ty, co ti důvěřují a nebojí se údajů.... Podle mě by bylo 100-krát lepší si to prostě stáhnout a udělat sám, to, že někdo neumí vyplnit údaje MySQL, tak to si vůbec server neměl zakládat... Já si myslím, že BanList Mysteriho tu BOHATĚ stačí a není potřeba (alespoň pro mne) potřeba někomu sem dávat nový BanList, a komu se BanList Mystiho nelíbí, tak ať si ho předělá, zda-li to podmínky povolují... Mě se desing Mystiho líbí... A na profilovku si můžu dát klidně Mr. Beana a můžu být Steve Hawking...

O akych udajoch prosim ťa hovoriš? O nicku, či o datume zabanovanie, alebo azda o tom kto ban dal? Žiadne citlive udaje sa tam neuchovavaju, nevidim dôvod prečo sa obavať... Stratiť banlist data? Oh god why?

vasikxl

#22 Příspěvekod vasikxl » 09 lis 2013, 12:26

O to zase tak nejde, ale pokud máš tu MySQL databázi napojenou u tebe, tak ty mi můžeš přes administraci nějaký ten údaj umazat, čímž ho můžeš odbanovat, zda-li jsem to pochopil správně...

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvekod Mysteria » 09 lis 2013, 13:22

vasikxl: Taková chvála, teď to vypadá, jako kdybych tu měl MU. :D Jo upravovat si to můžeš, když necháš dole patičku, ale většina skončí u upravení headeru. Jinak ano, můžou se ti v tom teoreticky hrabat...

MM333

#24 Příspěvekod MM333 » 23 lis 2013, 01:12

Teraz som trošku nepochopil. Najskôr si to otestujte. Pre vytvorenie toho banlistu nepotrebujete vlastnú mySQL databázu... databáza sa vytvorí sama po niekoľkých minútach po pridaný servera. Takže vlastne on môže byť ešte rád, že ma SQL zdarma :D My jeho údaje od jeho databázy, ktorú by mal dajme tomu na WS nemáme. Funguje to tak, že si pridáte server -> Pridá sa do serverlistu a vytvorí sa mySQL databáza -> stiahnete si vygenerovaný plugin -> hodíte na server -> resetnete -> môžete banovať o sto šesť a bude sa to zobrazovať na tej danej stránke.

Dúfam, že som vás dobre pochopil. Ak nie tak mi odpíšte ako ste to mysleli. :)

vasikxl

#25 Příspěvekod vasikxl » 23 lis 2013, 10:31

Ty asi nechápeš, co tím myslím, určitě, když se na těch Vašich stránkách máte seznam všech databází, a když tedy nevíte, která komu patří, tak i tak můžete někomu něco umazat, i když nevíte, komu... Já tomu moc nerozumím, ale vždy je v něčem nějaký "haček"....

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvekod Mysteria » 23 lis 2013, 11:53

MM333: Ty jako root nepotřebuješ vědět jeho údaje od databáze, protože máš automaticky plnej přístup ke všem databázím a i kdybys neměl, tak si ho na 3 kliknutí přidáš.
Btw, ten dvou týdenní výpadek způsobil "hacker" zdenda? :D

MM333

#27 Příspěvekod MM333 » 23 lis 2013, 12:14

Nie nespôsobil to hačker zdenda :D... Zabudli sme zaplatiť VPS-ko :D

-- 23 lis 2013, 11:17 --

vasikxl píše:Ty asi nechápeš, co tím myslím, určitě, když se na těch Vašich stránkách máte seznam všech databází, a když tedy nevíte, která komu patří, tak i tak můžete někomu něco umazat, i když nevíte, komu... Já tomu moc nerozumím, ale vždy je v něčem nějaký "haček"....

Zoznam nemáme. Teda aspoň nie taký, že sa zobrazuje niekde na webe v administrácií. Taktiež ani PMA není nainštalovaný. My nič nemažeme kedže pristupujeme len k hlavnej databáze. Ostatné nechávame na pokoji.

MM333: Ty jako root nepotřebuješ vědět jeho údaje od databáze, protože máš automaticky plnej přístup ke všem databázím a i kdybys neměl, tak si ho na 3 kliknutí přidáš.
Btw, ten dvou týdenní výpadek způsobil "hacker" zdenda? :D

Mysty to si mi vysvetľovať nemusel.. ale tak dobre no. Mám k ním prístup ale aj tak ako som písal hore s nimi nenarábame ani ich neupravujeme.

Zpět na „Off topic“