Cena servera

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
monotom
Kontaktovat uživatele:

Cena servera

#1 Příspěvekod monotom » 27 říj 2013, 15:07

Server: IP:PORT nemám
Čaute chistám sa kúpiť si tu server ale aké mám nastoliť ceny aby som neskrachoval? Čo by som mal robiť aby si u mňa ľudia kupovali VIP a OP a GM1??? Ešte som server nikdy nemal (len klasický bukkit a hamachi). Oplatí sa pítať si peniaze od hráčov za to že tam hrajú? Ak áno tak koľko? :arrow: prosím pomôžte nechcem na tom prerábať.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Cena servera

#2 Příspěvekod Mysteria » 27 říj 2013, 15:21

Koukám, že každej už chce akorát z hráčů dolovat peníze, že ani nikoho nenapadne varianta prostě to platit ze svýho. Smutný.

monotom
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod monotom » 27 říj 2013, 15:47

Ja nepotrebujem na tom zarábať veľa peňazí ja len chcem aby sa mi vrátilo aspoň 95% z ceny servera na rok.

jakub1000
Věk: 24
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod jakub1000 » 27 říj 2013, 15:48

To nikdo nemůže vědět jestli tam hráči budou hrát jestli si tam něco koupíš atd.

fantomas2
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod fantomas2 » 27 říj 2013, 16:35

dnes když nemáš doly Xp free a další sračk* tak nejak neuspeješ... jako treba ten uživatel nad mím príspevkem... má lidi jen kuli dolum a dalšími blbostum.. bývali časy když bylo mín serveru, mín deti co mneli servery a na každem dost hráču... jenže prišel Gaming-Portal,Funparba,StyleCraft a další 150-200-300 slotové servery které sou natrískaný hráčama kuli dolum a tak dále... dnes uspeješ jedine tak že to fakt udeláš kvalitne a zaplatíš si reklamu za nejake kredity do dop, serveru a uvidi to víc lidi... ale dnes je to težke. ( když chce namne nekdo narážet že sem doly mnel i já tak ano ale byl sem ochoten serveru se vzdát protože už mi bylo zle z tech detí co je breči a žobrou OP a další blbosti )
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.

panChemicky
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod panChemicky » 27 říj 2013, 16:45

Přesně jak píše fantomas2. Dneska pokud nemáš dia doly, xp zdarma, fly zdarma, VIP s GM a Sponzora s OP tak se nechytáš. Zvláště, když do toho serveru nechceš vrazit sám nějaké peníze.
Ano, budeš mít narváno. Ano, lidi budou kupovat VIP a ano, budeš muset pravidelně navyšovat sloty, takž ebudeš mít úspěšný server.
Problém ovšem je, že hráči budou dementi bez mozku, kterým budeš muset všechno vysvětlovat a KAŽDÝMU ZVLÁŠŤ. Bude jim mezi 9 až 13 lety a normální hráč ti tam nepáchne.
Já jsem takový server měl a byl jsme natolik znechucený, že i přesto, že mi tam hráči chodili a VIP kupovali jsem server zavřel.

Kvalitní a oblíbený server jde vytvořit. Mám server 2 týdny a mezi těmi 20 až 30 lidmi v herní špičce tam mám (server má 40 slotů). Sice už se server budu muset dotovat z vlastní kapsy, ale stojí za to.
ObrázekObrázek

monotom
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod monotom » 27 říj 2013, 17:24

A už keď sme pri tom tak ako môžem dať všetkým fly?

panChemicky
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod panChemicky » 27 říj 2013, 17:33

Samozřejmě to jde, ale na to ti odpovíme až si server koupíš a dodáš IP a port serveru.
ObrázekObrázek

bindik

#9 Příspěvekod bindik » 27 říj 2013, 20:38

Presne kvoli detom mi skoncil projekt :) V 2011 som mal vcelku uspesny projekt, aj ked mi to bezalo na slabom VPS, a padalo server BOL STALE PLNY, ziadne VIP nic ! V podstate to bola vanilla + Home, tpa, hracov to tam bavilo, nakoniec som to ukoncil lebo som na to nemal cas :) Potom mi prisiel minesite, zaciatky slabe nakoniec stale 30/30 vcelku fajn, zatial malo deti, potom mi isli hraci dole, tak som zaviedol rozne bonusy, vip, huu servery plne znova, ale DETI DETI DETI, zobrali OP,GM vsetko mozne, ignoroval som to znova to upadalo hraci isli na FREE VIP, GAMEMODE, OP, DOLY servery a ja som bol nuteny server ukoncit ...
Minecraft neni to co bol na bete 1.4-1.8 kde aj ked deti mozno boli, ale spravali sa normalne ....
Ak je tu nejaky rodic, obmedzte vasim detom pocitac ...

jandamilanek

#10 Příspěvekod jandamilanek » 27 říj 2013, 20:46

Neexistuje nějaký KidDetector, co by automaticky banoval? :D
CreativePortal.eu - Čarovný Minecraft s přídavkem technických modů se spoustou dobrodružství. Připojit se nyní!
SKINY A PLÁŠTĚ I PRO TY, CO NEMAJÍ ORIGINÁLNÍ MINECRAFT!

Pokud jsem vám pomohl, odměňte mě prosím Karmou. Díky.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“