[PHP] WebShop [2.0.0]
- panChemicky
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
- zdenda204
- Věk: 36
Re: [PHP] WebShop [2.0.0]
Na dlouho, pokud ho budu psát jen tak ze srandy králíkům a nikdo ho nebude používat 

- panChemicky
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
No, tak to je teda hezký
Jestli už Mystria nebude na tom svým pokračovat a tobě se nějak nechce 
A jestli je to ten WebShop, co jsi mi ukazoval, tak k tomu jsem sice měl výhrady, ale jinak se mi líbil a já bych o něj určitě stál

A jestli je to ten WebShop, co jsi mi ukazoval, tak k tomu jsem sice měl výhrady, ale jinak se mi líbil a já bych o něj určitě stál
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak funkční to je, jenom už nebudu dělat tu plánovanou přestavbu na eShop, protože to udělá (časem) on. 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- zdenda204
Jakej je rozdíl mezi eShopem a WebShopem?
V tom že ty máš tabulku a já boxíky?
Fakt nevím co přesně tam je za rozdíly.

Fakt nevím co přesně tam je za rozdíly.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Název je fuk. Hlavní rozdíl v mé a tvé verzi vidím v tom, že u mě můžeš nakupovat pouze po jednom, kdežto u tebe si nejdřív všechno naklikám do košíku a pak to teprve zaplatí - proto tvoje označuju eShop, protože neznám žádnej eShop (myslím jako pro normální zboží), kde bys musel kupovat po jednom druhu zboží bez košíku.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- zdenda204
Už jsem sem chtěl napsat, že na to kašlu, že jsem ztratil ty data a že zůstanete na holičkách...
Ale jsem úžasnej
Našel jsem své starší verze tohoto projektu, takže budu pokračovat :3
Btw, nějak se mi přestalo chtít dělat multi-server eShop, takže asi bude jen pro jeden server a budete si ho muset naduplikovat
Ale jsem úžasnej

Btw, nějak se mi přestalo chtít dělat multi-server eShop, takže asi bude jen pro jeden server a budete si ho muset naduplikovat

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Už to začíná. Ale jo, ono celkově když bys cokoliv chtěl napsat pro víc serverů, tak to docela ztíží programování a za to to nestojí. Není problém mít přece pvp-webshop a survival-webshop a podobně.

- zdenda204
Ale ne, původně to bylo zamýšlený jako multi-server eShop.
Začal jsem to ale teď přepisovat do jednoduššího, potom když to bude mít úspěch tak to pak celý přepíšu do jiné podoby, ale nechce se mi do toho teď, protože bych chtěl určitý odlišnosti jako když je jeden server a když je 5 serverů...
Krom toho tu stejně není tolik lidí co má více serverů
Btw, nette už funguje u FH? V této jednodušší podobě bych to rád pak zkusil přepsat do Nette, ale nevidím to moc úspěšně když nemám učitele
Začal jsem to ale teď přepisovat do jednoduššího, potom když to bude mít úspěch tak to pak celý přepíšu do jiné podoby, ale nechce se mi do toho teď, protože bych chtěl určitý odlišnosti jako když je jeden server a když je 5 serverů...
Krom toho tu stejně není tolik lidí co má více serverů

Btw, nette už funguje u FH? V této jednodušší podobě bych to rád pak zkusil přepsat do Nette, ale nevidím to moc úspěšně když nemám učitele

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nevidím důvod proč by nemělo, jedinej problém byl s PHP 5.2, na 5.5 funguje bez problémů, ale jako reálně jsem nic netestoval, všechno mám u sebe na VPS.