Ok, díky. Mám nastavené na název svého serveru.
Ale mám ještě jeden dotaz. Jak tam máš ten obrázek toho Steva můžu si ho změnit? Pokud ne, tak nevadí. Ptám se protože, že by se mi tam líbilo logo mého serveru s nápisem WebShop (či něco podobného).
Pokud si to můžu změnit, tak kde to mám udělat a jak by ten obrázek měl být velký?
Pokud si to nemůžu měnit nevadí, je to spíš jenom taková kosmetická vada, ale jinak funkčnost je perfektní a hráči si to moc chválí.
[PHP] WebShop [2.0.0]
- panChemicky
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: [PHP] WebShop [2.0.0]
Normálně v webshop/img je soubor header.png, tak to je ono, stačí když ho nahradíš nějakým jinačím. Co se týká rozměrů, tak tuším, že je to 1500x300px.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Dart
Chtěl bych jen upozornit, že lze to nakupování udělat i když hráč není online. Existuje na to plugin InventorySQL 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jde, ale v době vzniku WS nebyl aktualizovanej, takže nebyl implementován.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- Dart
A měl bych pár návrhů na vylepšení:
Co třeba ke každému předmětu dát select box kde by hráč vybral množství.
A když už není ten InventorySQL tak by šlo udělat aby v případě že hráč není online se zakoupený předmět uložil do databáze a pomocí například cronu by se každých 15 minut například zkoušelo jestli je daný hráč online a když ano tak by mu to dalo ty předměty.
A když už není ten InventorySQL tak by šlo udělat aby v případě že hráč není online se zakoupený předmět uložil do databáze a pomocí například cronu by se každých 15 minut například zkoušelo jestli je daný hráč online a když ano tak by mu to dalo ty předměty.
- panChemicky
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
Tuhle možnost WS má, stačí si do políčka zadat kolik toho chceš koupit. Dokonce ti to ukazuje kolik to stojí a kolik ti zůstane peněz po nákupu.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Dart: Selectbox je k ničemu, protože tam musíš definovat počty, navíc jak píše panChemicky, tak si tam může hráč zadat kolik chce sám.
Co se týká toho druhýho, ano to by bylo možný, ale implementovat to neplánuju, jednak na to nemám čas a navíc 'kolega' chystá svůj vlastní WS, který bude mít nákupní košík a podobný věci, takže to nechám na něm a já se budu soustředit spíš na další své projekty.
Co se týká toho druhýho, ano to by bylo možný, ale implementovat to neplánuju, jednak na to nemám čas a navíc 'kolega' chystá svůj vlastní WS, který bude mít nákupní košík a podobný věci, takže to nechám na něm a já se budu soustředit spíš na další své projekty.

- zdenda204
- Věk: 36
Ano, děkuji kolego 
Budou dvě verze. Pro více serverů a pro jeden server. Tak pro jeden server bude samozřejmě dřív, ale stejně zadlouho
Když bude zájem, samozřejmě to bude brzo
Mysty, mohl by jsi mi prosimtě udělat téma s anketou, jakou používají verzi serveru? Ještě se zkusím zeptat nejenta, ale když budeš rychlejší, dám ti nějakej suvenýr co jsem si dnes dovezl z Vídně

Budou dvě verze. Pro více serverů a pro jeden server. Tak pro jeden server bude samozřejmě dřív, ale stejně zadlouho

Když bude zájem, samozřejmě to bude brzo

Mysty, mohl by jsi mi prosimtě udělat téma s anketou, jakou používají verzi serveru? Ještě se zkusím zeptat nejenta, ale když budeš rychlejší, dám ti nějakej suvenýr co jsem si dnes dovezl z Vídně

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak víš jak, teď budou spamovat tebe, kdy už to bude hotový a já budu mít klid. Muhehehe 
Co se týká té ankety, tak mi sem napiš nejpoužívanější verze, protože do MC moc nevidím, tak netuším jaký verze jsou používaný (napsat číslem to nejde, musí se vybírat z možností).

Co se týká té ankety, tak mi sem napiš nejpoužívanější verze, protože do MC moc nevidím, tak netuším jaký verze jsou používaný (napsat číslem to nejde, musí se vybírat z možností).

- zdenda204
- Věk: 36
Nevím, v MC se už moc neorientuju, ale asi 1.7.2, 1.6.2, 1.5.2, ale vykašli se na to 
A mě stejně nikdo spamovat nebude

A mě stejně nikdo spamovat nebude