Rád bych rozjel jednu menší diskuzi ohledně serverů.
Hodně se tu mluví o bídné kvalitě na CZ/SK scéně. Víme sami, že serverů, co nabízí GM za 99kč napořád jsou mraky. Jsou i servery, kde si můžete kupovat funkce admínů či OP - dokonce i permissi na WorldEdit. Víme také, že sem patří servery, které mají dia doly či doly se všemi surovinami. Servery, které vedou 13-ti leté děti s nulovími znalostmi pluginl či alespoň vedení serveru - tyto servery mívají 3 pluginy na jednu věc, atd.
Takhle bych mohl pokračovat do nekonečna - myslim, že tento návod to shrnuje dokonale: viewtopic.php?f=85&t=16231
Hodně se tu mluví o tom. že chybí kvaitní servery. Jak si je vy osobně představujete? Celkový pohled na ně. jejich zpracování, pluginy, zábava, adminteam? Co si prostě představujete pod pojmem DOBRÝ A KVALITNÍ SERVER?
Jaké servery jsou nejlepší? Váš názor
- panChemicky
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
- zdenda204
- Věk: 36
Re: Jaké servery jsou nejlepší? Váš názor
Dobrý a kvalitní server je vždy ten, o kterém nikdo až na pár vyjímek které ho milují neví.
-
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
Jenže na ty tvoje kvalitní servery ti nikdo chodit nebude
Lebo děti uvidí někde DIA DOLY!!!!!! FREE SUROVINY a letí tam
A ten zbytek rozumějších lidí tam přijde kvůli tomu ze tam hraje spousta lidi (děti)...
Já si myslím že ti "děti" úplně ten minecraft zkazili lebo když jsem začínal hrávat to byla tak verze 1.8 Beta to mě bavilo hráli jsme s kamošema pěkne na jednom 30 slotáku RazerS jestli někdo pamatuje a tam se dobře hrálo, postupem času prichazeli servery kde bylo vse free apd a to uz pro me neni minecraft server takovy jaky ma byt...
I když ho sám mám
lebo kdybych takový nemel nikdo by tam nechodil 

Já si myslím že ti "děti" úplně ten minecraft zkazili lebo když jsem začínal hrávat to byla tak verze 1.8 Beta to mě bavilo hráli jsme s kamošema pěkne na jednom 30 slotáku RazerS jestli někdo pamatuje a tam se dobře hrálo, postupem času prichazeli servery kde bylo vse free apd a to uz pro me neni minecraft server takovy jaky ma byt...
I když ho sám mám

- panChemicky
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
GamerX: jde vidět, že jsi absolutně nepochopil na, co se Vás ptám
- dával jsem pouze příklady serverů. které jsou momentálně nejvíce IN a rothodně netvrdím, že servery, kde je vše free jsou kvalitní - naopak.
Já se Vám ptám na to, CO VY POVAŽUJETE za kvalitní server

Já se Vám ptám na to, CO VY POVAŽUJETE za kvalitní server
- BigwebSvK
- Kontaktovat uživatele:
Server, kde nie sú grieferi, je tam kľud, žiadne buzerovanie adminmi, nadávanie deťmi, dospelý admin team...