KotasMan

Pokec o čemkoliv ostatním
panChemicky
Věk: 33
Kontaktovat uživatele:

Re: KotasMan

#21 Příspěvekod panChemicky » 18 zář 2013, 13:11

No jasný souhlasím s tím, že ty pluginy budou zezačátku asi dost na h*vno, ale o tom to prostě je. Pokud to chci umět, tak nějak začít musím a chybama se člověk člověk učí.
Navíc ty dohady, že tohle tam mělo bejt a není. Že to mělo bejt v úterý a dneska je sobota. Že jsme se prostě domluvli na 4 stovkách a ne 500 - to mi za to fakt nestojí.
Další věc jsou i ty prachy. protože o ně každýmu jde.. Já ty stovky, co si tady každej účtuje nemám, takže i proto se to chci naučit.
ObrázekObrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvekod Mysteria » 18 zář 2013, 13:22

Jenže tohle je všechno o výběru lidí. I já s tím mám špatný zkušenosti, ale poslední člověk, co jsem dělal, tak prostě jsme se domluvili na částce, půlku poslal asi po 3 dnech, kdy jsem mu řekl že to zvládnu upravit, pak jsem mu to ukázal funkční u mě. Rozběhl u nej, odeslal zbytek. Screeny z internetovýho bankovnictví a v pohodě. Ale je fakt že mu nebylo 12 let, tam takový jednání čekat nemůžeš no.

Cernokneznik
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvekod Cernokneznik » 18 zář 2013, 14:02

Já třeba ještě o vánocích vůbec nevěděl, co to je php, jak funguje web, na co doménu, a podobně. Teďka si bez nějákejch větších problémů upravím nebo napíšu skriptíky sám, a narozdíl od mystyho co to dělá ve frameworku, kde má většinu věcí ulehčených, a nebo narozíl od zdendy, ktererý všechnu svou grafiku staví na bootstrapu, já to všechno dělám od podlahy "ve vanille". a právě narozdíl od těch dvou, zvládám hravě grafiku, i kódování zároveň :)

A je pravda, že většinu projektů jsem nedokončil, ale většinou proto, že nebyla nějáká odezva, nebo motivace, věše jsem dělal z vlastního přesvědčení a v časovém presu, kterému jsem nakonec podlehl, a mých 10 projektů co jsem kódoval naráz umřelo s tím. přidám je pak na smexhíkův snp :)

mj paneChemický, nějáké tipy k javě? Chci si maličko rozšířit obzory :D
Elkia.club - A gaming club with it's own vanilla survival Minecraft server!
Obrázek apply here

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvekod Qefik » 18 zář 2013, 14:36

Jinými slovy, Černokěžník to dělá složitě, když to jde udělat jednoduše :D Je vidět že si nikdy nepsal v žádném frameworku, protože to je pouze nástroj, nikoliv věc, která programuje za tebe. Pouze ti našeptává nejpoužívanější funkce, debuguje, upozorňuje na překlepy a dává projektu jakousi ucelenost.

V dnešní době být renezanční není výhoda, spíš naopak. Dělám to co umím nejlíp a jinej zase dělá to, co umí lépe on. Proč si myslíš že byly manufaktury takovým hřebem do rakve jednotlivcům? Protože to jednoduše funguje lépe ;)
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

KotasMan
Věk: 26

#25 Příspěvekod KotasMan » 18 zář 2013, 14:39

Cernokneznik píše:Já třeba ještě o vánocích vůbec nevěděl, co to je php, jak funguje web, na co doménu, a podobně. Teďka si bez nějákejch větších problémů upravím nebo napíšu skriptíky sám, a narozdíl od mystyho co to dělá ve frameworku, kde má většinu věcí ulehčených, a nebo narozíl od zdendy, ktererý všechnu svou grafiku staví na bootstrapu, já to všechno dělám od podlahy "ve vanille". a právě narozdíl od těch dvou, zvládám hravě grafiku, i kódování zároveň :)

A je pravda, že většinu projektů jsem nedokončil, ale většinou proto, že nebyla nějáká odezva, nebo motivace, věše jsem dělal z vlastního přesvědčení a v časovém presu, kterému jsem nakonec podlehl, a mých 10 projektů co jsem kódoval naráz umřelo s tím. přidám je pak na smexhíkův snp :)

mj paneChemický, nějáké tipy k javě? Chci si maličko rozšířit obzory :D

Nemáš to jedno kde to nakóduje? Framework je od toho aby ti tú prácu uľahčil a zrýchlil web. Čo máš proti bootstrapu? Niekomu sa páči štýl bootstrapu, tudíž jednoduchý ale pritom pekný. Keď sa ti nepáči originálny bootstrap, stačí si ho upraviť alebo nájsť si nejakú tému :)
Obrázek

MM333

#26 Příspěvekod MM333 » 18 zář 2013, 14:51

Mysty nejakú celú konverzáciu tak napríklad v tejto mi 2x povedal kokot a tak
http://prntscr.com/1s0aa8

Cernokneznik
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvekod Cernokneznik » 18 zář 2013, 14:54

Nette není jen o našeptávání, ale o ulehčení funkcí, a podobně,a neříkám že je to špatný, jen to prostě nepoužívám,a mám toho míň co zapomenout.

Bootrsrap neříkám že je na nic, ale prostě celej ten jeho potenciál nevyužijete. Spíš zpomalit web, načítají se zbytečné styly co nikde nejsou použity. a Když ho používá každý druhý ztrácí web tu originálnost. třeba tento obrázek jsem měl rád, teď je na každým druhým mc webu... http://www.technobuffalo.com/wp-content ... ecraft.jpg
Naposledy upravil(a) Cernokneznik dne 18 zář 2013, 15:01, celkem upraveno 1 x.
Obrázek apply here

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvekod Qefik » 18 zář 2013, 14:56

Myslím že by ti neuškodilo se naučit trocha teorie o programování ;) To co si napsal je naprostý blábol. Když nevíš funkci, tak si ji najdeš na googlu nebo přímo v dokumentaci, důležité je, jak máš samotný program navržený a vyřešenou funkčnost.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Cernokneznik
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvekod Cernokneznik » 18 zář 2013, 14:57

a co když vypnou google? :P
Obrázek apply here

zdenda204
Věk: 36

#30 Příspěvekod zdenda204 » 18 zář 2013, 14:58

Mysty, tím chceš říct, že programuješ jen chvíli? :D
Jak dlouho vlastně?
Protože pokud kratší dobu než já (To určitě ne, protože jsi pro mě něco psal :D) tak je to v háji :P
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Zpět na „Off topic“