KotasMan

Pokec o čemkoliv ostatním
zdenda204
Věk: 36

Re: KotasMan

#11 Příspěvekod zdenda204 » 17 zář 2013, 20:15

Černo, tak to jsi zabil tím koncem :D
Vždyť ty příklady zpráv jsi ani nemusel složitě upravovat, ne? :) Takto normálně píšeš :P
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod Mysteria » 17 zář 2013, 21:01

Ty výřezy konverzací jsou k ničemu, protože to ti taky můžu udělat story, kde bude jak mi někdo píše, že sem kokot a přitom to je myšleno ze srandy nebo tomu předcházelo něco jinýho. Celá konverzace by byla věrohodnější.

Každopádně, další serverlist? To je takovej 15tej serverelist za poslední dva měsíce. A kolik z nich tak nějak funguje? Žádný. A víte proč? Protože jsem ještě nespustil oficiálně svůj! :D

zdenda204

#13 Příspěvekod zdenda204 » 17 zář 2013, 21:10

Hoši, já chcípám :D
Černo se tu chlubí svýma profesionálníma službama, Mysty svým úžasným SL,... Co ještě přijde? :)
Počkejte až spustím svůj WS, puknete závistí :P
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Nyqi

#14 Příspěvekod Nyqi » 17 zář 2013, 21:12

zdendo, odstraň Bootstrap a pak možná, Mysty, můj SL funguje!
Obrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod Mysteria » 17 zář 2013, 22:42

zdenda204 píše:Hoši, já chcípám :D
Černo se tu chlubí svýma profesionálníma službama, Mysty svým úžasným SL,... Co ještě přijde? :)
Počkejte až spustím svůj WS, puknete závistí :P

Negrokněžník a profesionální služby? To je podobný jako když řekneš v ČR není korupce. :P
Ad WS, já učitě pukat nebudu, vlastně bych byl rád, kdybych se jej mohl zbavit. UBEWB mi úplně stačí.

Nyqi: Dobře, tak 1 z 15. ;)

panChemicky
Věk: 33
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvekod panChemicky » 18 zář 2013, 10:56

A není nakonec lepší si půjčit knížky v knihovně, sednout si ke google a všechno se to pěkně naučit ?
ObrázekObrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvekod Mysteria » 18 zář 2013, 11:26

Všechno se naučit nejde, jenom musíš vybírat takový lidi, jejichž jediným cílem je ojebat tě při první příležitosti.

panChemicky
Věk: 33
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvekod panChemicky » 18 zář 2013, 11:34

Když člověk ale fakt chce tak to jde. Já potřebuju pro server 2 pluginy, který na bukkitu nejsou a tak mi nezbylo nic jinýho než se začít učit Javu.

Jasně mohl bych to dát někomu jinýmu, poslat mu prachy a pak doufat, že mi dát plugin a že plugin bude mít to, co chci :D

NN, radši se to sám naučím.
ObrázekObrázek

zdenda204

#19 Příspěvekod zdenda204 » 18 zář 2013, 11:51

Učit se programovat je svinstvo :P
Radši to přenechte nám profíkům :3
Btw, musíš si najít nějaký reference než s někým začneš spolupráci :P Třeba já, jsem tu ten nejlepší kodér hned po Mystym :P Krom toho ještě pár karem + a budu mezi supportama v seznamu 8-)
⇨Projekt Market⇦

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvekod Mysteria » 18 zář 2013, 12:33

panChemicky píše:Když člověk ale fakt chce tak to jde. Já potřebuju pro server 2 pluginy, který na bukkitu nejsou a tak mi nezbylo nic jinýho než se začít učit Javu.

Jasně mohl bych to dát někomu jinýmu, poslat mu prachy a pak doufat, že mi dát plugin a že plugin bude mít to, co chci :D

NN, radši se to sám naučím.
Tohle ale má jednu velkou nevýhodu, protože jako začátečník to zmastíš. Prostě je to tak, funkční to sice možná bude, ale neuvědomíš si, že v tomhle řešení může být problém tady a tady a podobně. Když ti to napíše někdo lepší, tak výsledkem bude stabilnější plugin. Samozřejmě neberme v potaz, že tě jenom ojebe a bude umět programovat hůř než ty.

Já osobně bych si jako začátečník na nic extra netroufl, proto jsem třeba zezačátku dělal jenom takový ty ministatusy a až v poslední době se pouštím do lepších a důležitějších projektů.

Zpět na „Off topic“