Weblogin č.2
-
Weblogin č.2
Caute spravil by mi niekto zadara skript na prihlásenie cez mysql ze prihlasovacim údaje budú zo servera a keď sa prihlasim bude tam skin hráča meno hráča peniaze v hre a money za ktoré si budú hráči kupovat VIP ak by mi niekto mohol spravit niečo viac za peniaze jediná možnosť platby MoPay
Pomohol som ? Karma+
- Arcas
- Věk: 26
Re: Weblogin č.2
Duplikace?
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Podle popisu, který mi dal on na skype je to kopie UP profilu. Jak debil jsem celý den psal ty scripty a nakonec mi napsal, že u paypalu mu nejde kreditka, u sms má bloklé premium smsky a jedině prý tel. hovor.
- Arcas
- Věk: 26
Hm, mám takový pocit, že je to náš starý známý luki12man 

Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak doufám, že si mu to neposílal předem.Welton123 píše:Podle popisu, který mi dal on na skype je to kopie UP profilu. Jak debil jsem celý den psal ty scripty a nakonec mi napsal, že u paypalu mu nejde kreditka, u sms má bloklé premium smsky a jedině prý tel. hovor.

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Neposlal, pořád se ptal zda už to mám, pak to po mě chtěl a já mu napsal, že až mi pošle peníze a poslal jsem mu jen odkaz na web, kde to bylo. No a pak mi začal psát o tom, že nemůže smsky atd... a jestli bych mu to nedal zadarmo
nedal

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jinými slovy ti vlastně už od začátku nechtěl platit a tohle jsou jenom výmluvy. Achjo. 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
ano su... lebo to nevzyeralo tak ako som chcel ked som mu pisal ake chcem pozadie tak sral na mna
-- 14 zář 2013, 11:53 --
a rozhodol som s to robit sam 2dny aj keby ale aspon to budem mat podla mna
-- 14 zář 2013, 11:53 --
a rozhodol som s to robit sam 2dny aj keby ale aspon to budem mat podla mna
Pomohol som ? Karma+
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
No nevím kolik jsi mu za to chtěl dát, ale za 20Kč bych se na tebe taky vytentoval, když bys tam chtěl nějaké věci.