Ahoj, koupil jsem si Stronghold 3 přes Steam, ale nejde mi spustit, spustím ho a píše mi to, že Stronghold 3.exe přestal pracovat... Dočetl jsem se i dozvěděl od kámoše, že to musím spustit jako správce... Ale na ten Stronghold 3 je webový zástupce a ten jako Správce nejde spustit.... Kámošovi to jde, taky má Win 7, ale Stronghold 3 má kratší dobu... A tak se chci zeptat, jak se dá nějaká hra na Steamu přeinstalovat?
Dávám karmu!
Steam
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Steam
Přeinstalace je zbytečná, protože tím jenom se smažou soubory a znova stáhnout. Hra jako taková se nijak většinou neinstaluje. Co se týká spuštění jako správce, tak normálně na ploše na ikonku 1P a Spustit jako správce nejde?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Shadowhacker
- Věk: 29
A nebo si hoď ikonu na tu hru na plochu (při instalaci hry by se tě to mělo ptát) a klikneš na ní pravým a dáš Spustit jako správce..
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Skus vypnout UAC (Řízení uživatelských účtů?).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit