Server:93.91.250.101:27729
Zdravím. Všimnul jsem si, že fakaheda už nabízí čarovný mc. Tak jsem si předělal jeden server a chci se tedy zeptat jaké pluginy se dávají do čarovného MC.
Předem díky za odpověď. Karma+ samozřejmostí.
Plugin na čarovný MC
- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
-
Re: Plugin na čarovný MC
Máš moc dobré server a jsem moc rád že jsem tě poznal a za všechno můžu děkovát tobě

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
landy_play: Zdrž se offtopicu. Díky.
panChemicky: Takové, aby ti to tam moc nelagovaly ale i takové, aby tam nestály jen tak ladem a takové aby byly využité.
panChemicky: Takové, aby ti to tam moc nelagovaly ale i takové, aby tam nestály jen tak ladem a takové aby byly využité.

- panChemicky
- Kontaktovat uživatele:
nejento: Tak to je jasný. Mě spíš zajímá, jestli se tam mohou dávat pluginy jako do bukkit serverů a když jo, tak jaký verze mám opřednostňovat, atd...
Já s modama pracovat neumím, teprva se to učím, tak se chci vyvarovat zbytečných chyb.
Já s modama pracovat neumím, teprva se to učím, tak se chci vyvarovat zbytečných chyb.
-
Doporucuju MCPC+ Zde je pro 1.5.2 http://ci.md-5.net/job/MCPC-Plus-Legacy/ | A zde pro 1.6.2 http://ci.md-5.net/job/MCPC-Plus/ , pluginy pridavas uplne stejne jak pro normal bukkit server, a mody si tam pridej podle prislusne verzi tveho serveru.
- panChemicky
- Kontaktovat uživatele: