2500K je sandy bridge s otevrenym nasobicem
Zatim nemam potrebu menit za ivy.. protoze vykonu je porad hodne moc a cpu mi grafiku nelimituje.
Takze upgrade planuju spise tak az za 2 roky mozna 3
Vaše sestava :)
- SPiRIT
- Věk: 35
- Kontaktovat uživatele:
- SPiRIT
- Kontaktovat uživatele:
- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše sestava :)

Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
SPiRIT na 5GHz?
Je to stabilní při plné zátěži? A teploty? má vůbec sandy bridge tu vlastnost že se podtaktovává, pokud není využívaný (nevím jak se té technologii nadává)?

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- SPiRIT
- Kontaktovat uživatele:
Tak na 5GHz je to stabilni, hral jsem s tim i 30 minut cssko a zkousel OCCT test a teploty? No na rovinu mam tenhle chladic:
http://www.alza.cz/noctua-nh-d14-d148507.htm
a teploty se bez zateze pohybuje kolem 50 stupnu a v plne zatezi atakuje 80 stupnu...
takze pro tento chladic +- strop, a na dlouhodobe pouziti to fakt neni... zkousel jsem jenom dosahnout 7.8 ve win score
Jinak ano, sandy se umi podtaktovavat(intel enhanced speedstep), ale ja jsem si nechal na tvrdo nastaveny nasobic na 50..
Jeste by se dala trochu popohnat sbernice.. bylo to kdysi stabilni na 101.6Mhz... takze to by zase dostalo nejaky mhz navic... ale napeti jsem musel dotovat pres 1.5V aby to nezkoncilo modrou smrti ve win..
Jinak v biosu jeste vyply Spectrum a dalsi veci co setri procak...
Kazdopadne fakt to je vhodny takhle jen na test na chvilec.. kdybych to tak nechal furt tak mam do nekolika mesicu a nebo nejpozdeji do roku dead procak
http://www.alza.cz/noctua-nh-d14-d148507.htm
a teploty se bez zateze pohybuje kolem 50 stupnu a v plne zatezi atakuje 80 stupnu...
takze pro tento chladic +- strop, a na dlouhodobe pouziti to fakt neni... zkousel jsem jenom dosahnout 7.8 ve win score

Jinak ano, sandy se umi podtaktovavat(intel enhanced speedstep), ale ja jsem si nechal na tvrdo nastaveny nasobic na 50..
Jeste by se dala trochu popohnat sbernice.. bylo to kdysi stabilni na 101.6Mhz... takze to by zase dostalo nejaky mhz navic... ale napeti jsem musel dotovat pres 1.5V aby to nezkoncilo modrou smrti ve win..
Jinak v biosu jeste vyply Spectrum a dalsi veci co setri procak...
Kazdopadne fakt to je vhodny takhle jen na test na chvilec.. kdybych to tak nechal furt tak mam do nekolika mesicu a nebo nejpozdeji do roku dead procak
- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Tak 2k za chladič bych asi nikdy nedal 

Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Proč by ne, taky jsem si ho chtěl koupit, jen nebyly peníze při stavbě PC. Takový chladič ti vydrží dlouho, prodlouží ti životnost procíku, je to jeden z nejtišších a nejvýkonnějších chladičů na trhu.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- SPiRIT
- Kontaktovat uživatele:
Jo no on vlastne porad konstantne toci 1300 otacek.. oba ventilatory, neni tam zadna regulace, takze je to napojeny jen na 3 pinovy konektor.
Rozhodne je tissi nez moje grafika
http://www.alza.cz/gigabyte-n570oc-13i-d218957.htm#popis
I kdyz taky to neni extremne hlucne, ale tak kdyz uz tak slysim spise grafiku nez chlazeni prociku.
Rozhodne je tissi nez moje grafika

http://www.alza.cz/gigabyte-n570oc-13i-d218957.htm#popis
I kdyz taky to neni extremne hlucne, ale tak kdyz uz tak slysim spise grafiku nez chlazeni prociku.
- Arxee77
Moju zostavu ste si mohli už v inej téme vidieť
... ale pre tých čo nevideli tú tému:
PS: Čakám na i5, 12GB RAM .. novú zak. dosku, grafickú kartu (tú neskôr) a ešte aj 1-2TB disk

PS: Čakám na i5, 12GB RAM .. novú zak. dosku, grafickú kartu (tú neskôr) a ešte aj 1-2TB disk
Spoiler: zobrazit

- vasikxl