Hladam programatora webou ,ktory by mi naprogramova web za prachy,
chcel by som skript na prihlasovanie na web meno ma byt ako na servery a heslo tak isto,
ked sa tam hrac prihlasi ma tam ukazovat kolko penazi ma v hre ,peniaze ktore si zvolim za real peniaze ,Skin hlavy hraca a posledne prihlasovanie,+nakupni kosik ktory ked na nho dam mis bude ukazovat ako submenu ,chcem este ked na to tuknem tak ma to da do webshopu ktory mi vy naprogramujete mal byt to byt webshop s menu:Uvod-de si napisem niake bosti,VIP-zakupenia vip mojimi zvolenimi peniaze za real peniaze,Dolaze-za paniaze ktore budu reane a ja si dam na nich meno tak tak daju kolko daju tych real za dolare v hre,ITEMSHOP-normal shop,KODY-kody ktore ked dam napr na FACEBOOk tak ked to tam zadaju dostanu tie peniaze zvolene mnou,ENDMONEY-tam sa budu kupovat tie peniaze zvolene mnou.Na cene sa mi na skype dohodneme sa, ozvyte sa mi
Dakujem
Luki12man píše:ne design by som si spravil stacilo by mi to na bielo a cierno aaby to bolo lacnejsie ja si ten design uz niak spravima S7en je mojho kamosa kamos takze by som to mal zadara
Se vším tím co jsi si řekl je to práce tak na 2 - 4 týdny, takže odhadem tak 10k - 15k. Ale tolik určitě do toho investovat nechceš, takže z toho nic nebude.Luki12man píše:a za aku cenu by si mi ho spravil ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti