Server: IP: 93.91.240.128:27486
Čau, dneska jsem si na serveru udělal nové /warp doly a chtěl bych vědět jak nastavím aby se třeba 1 za 4 hodiny automaticky doplnili myslím si že je to nějak přes WorldEdit ale nevím jak to udělat. Za každou odpověd děkuji. Dám Karmu +.
Automatické doplňování dolů
-
- Věk: 24
- Kontaktovat uživatele:
- TheAmazingCave
Re: Automatické doplňování dolů
No skus Command Block, ale ja by som radšej doplňoval Sám... pretože tam môže byť nejaký hráč, a ostane medzi blokami a stratí všetký veci.. Príp. essentials sign
-- 09 srp 2013, 10:28 --
Alebo ešte (SCHEMATICS) ... a tie sign..
-- 09 srp 2013, 10:28 --
Alebo ešte (SCHEMATICS) ... a tie sign..

-
- Věk: 24
- Kontaktovat uživatele:
Přes //schematic mi to nejde dá se to vždycky jinak tak aby se to automaticky doplnilo a mezitím by třeba [Server] napsal Za 1 minutu se doplní /warp Doly pozor!
- TheAmazingCave
- Arcas
- Věk: 27
OT : Doly? Opravdu? Doufám, že to nejsou diamantové doly - magnet na malé deb*lní dětičky...
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Minereset není aktualizovaný. Tohle ano: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/mineresetlite/
Jinak doly jsou ta nejhorší věc, co kdo kdy mohl vymyslet. Minecraft je od toho aby šel těžit do jeskynních komplexů a nedejbože i branchmine.
Jinak doly jsou ta nejhorší věc, co kdo kdy mohl vymyslet. Minecraft je od toho aby šel těžit do jeskynních komplexů a nedejbože i branchmine.

- cucorietka
Jak řekl Arcas "magnet na malé deb*lní dětičky" prostě pokud člověk zavede /warp doly na serveru tak vlastně minecraft uplně ztrácí na podstatě..Také jsem to takhle měl.Vlastnil jsem propracovaný ekonomický server bylo tam 5/30 zavedl jsem /warp doly a ejhle 70/70 ale ach ta úroveň hráčů.Nakonec to došlo až tak daleko že jsem na to už neměl žalůdek a server jsem zrušil.nejento píše:Jinak doly jsou ta nejhorší věc, co kdo kdy mohl vymyslet. Minecraft je od toho aby šel těžit do jeskynních komplexů a nedejbože i branchmine.

- Arcas
- Věk: 27
Doly OK ale na písek, hlínu, dřevo - vše. Proč? Protože tím se neničí krajina. Ale stejně nejlepší je těžební mapa.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- matyasvane
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Taková otazečka, když už zde řešíte toto, MineResetLite - lze využit i na restart celého worldu, například nether?