Server: IP: 93.91.240.128:27486
Čau, mám otázku ohledně Fly v resce. Dělám na serveru /warp doly a udělám tam resku a chtěl bych vědět jestli jde aby hráči v té resce měli Fly ale potom když jí opustí že už by fly neměli jde to nastavit? Já si myslím že ne.
Fly v resce
-
- Věk: 24
- Kontaktovat uživatele:
- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fly v resce
Šlo by to jen tak, že by jsi v té rezce udělal i region a v tom regionů povolil příkazy /login a třeba /wap něco, kde by byl command block s příkazem /fly @p off, který by jim fly vypnul.
Jde o to, že v těch dolech by jsi měl /warp doly a pod tím portovacím místem command block s příkazem /fly @p
Region by ti chránil to, že v těch dolech mohou použít jen příkaz /login a /warp něco, takže by se nemohlo stát, že by se s tím fly odportly třeba domů nebo na spawn
A jak už jsem psal nahoře, pod tím portovacím místem na /warp něco by byl command block, který by fly zase vypnul.
Jde o to, že v těch dolech by jsi měl /warp doly a pod tím portovacím místem command block s příkazem /fly @p
Region by ti chránil to, že v těch dolech mohou použít jen příkaz /login a /warp něco, takže by se nemohlo stát, že by se s tím fly odportly třeba domů nebo na spawn
A jak už jsem psal nahoře, pod tím portovacím místem na /warp něco by byl command block, který by fly zase vypnul.
- Shadowhacker
- Věk: 30
Existuji i hnusné pluginy jako ResFly atp. Dokonce mám dojem, že v RES šlo nastavit fly, ne?
-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Nešlo, na to bol vždy len dodatkový plugin...