Tak nebuď socka a minimálně ty co tě baví si kup. Já měl taky půl roku staženýho Hitman Absolution, ale teď při -75% jsem si ho koupil. A mám klid a podpořil sem vývojáře, aby udělali další díl ještě lepší.GamerX píše:jojo, kupovat nějakou hru přes steam to je na dlouho. Ja kolikrat jsi si chtěl koupit hry přes steam a pořat mi to tam haže nějake chyby tak jsem se na to vysral a stáhnul je...
Steam problem
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Steam problem
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Mysti kebyže sú všetci ľudia takto štedrí ako ty už tu máme aj GTA VI 
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ne, kdyby byli všichni tak rozumní a tu hru si za -75% koupili, tak nemusíme čekat na PC verzi GTA V půl roku, protože na konzole si je každej koupí (vydělají) a na PC 99% stáhne.
Neříkám, 50€ bych jim za to nedal, ale 10€, proč ne, když mě to baví.
Neříkám, 50€ bych jim za to nedal, ale 10€, proč ne, když mě to baví.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Problém je, že 98% ľudí sú warezáci a na takéto veci s prepáčením serú 
- zdenda204
- Věk: 36
Ano, jsem warezák, protože mě skoro žádná hra nebaví a hraji jí max hodinku.
To samé filmy. Nedám za hodinu zábavy víc, než co normálně lidi za hoďku vydělají.
Ale ano, když prostě ten film je tak suprovej a zkouknu ho třeba 5x, tak tam ty peníze klidně pošlu, to samé hry jako CubeWorld
To samé filmy. Nedám za hodinu zábavy víc, než co normálně lidi za hoďku vydělají.
Ale ano, když prostě ten film je tak suprovej a zkouknu ho třeba 5x, tak tam ty peníze klidně pošlu, to samé hry jako CubeWorld
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
No vždyť o tom píšu. Nemusíš kupovat všechno, ale pokud třeba denně hraješ CSS a máš nahráno 2000 hodin, tak by fakt stálo za to popřemýšlet jestli to nekoupit.
S filmy to samé, kdybych měl kupovat všechny, tak za to dám možná 10k měsíčně, ale zase pokud se mi líbí, tak jednou za měsíce těch 99Kč (139Kč za 3D) v kině dám.
Teď mám třeba v plánu si koupit SAO na DVD a podpořit je, aby byly další řady.
S filmy to samé, kdybych měl kupovat všechny, tak za to dám možná 10k měsíčně, ale zase pokud se mi líbí, tak jednou za měsíce těch 99Kč (139Kč za 3D) v kině dám.
Teď mám třeba v plánu si koupit SAO na DVD a podpořit je, aby byly další řady.