93.91.250.108:37116
Ahoj, mám tu menší problem s pluginom CreativeGates, po update na 1.6.2 ale ako to je sa vela vecí zmenili
Ak si vytvorím bránu pod ktorou je dia blok a kliknem hodinami tak mi to píše že hodiny musim pomenovať, tak som ich
vložil do kovadlini meno som dal test ... ked som klikol hodinami potom to pisalo že to potrebuje 2 emerald bloky
tak som namiesto dia blokov dal emerald bloky, klikol som a brána sa vytvorila... spravil som si taketo 2 brany a ked do nej vojdem tak
ma to teleportuje do netheru ale nie do druhej banry :/ neviete ako mám spraviť 2 rovnake brany aby sa dalo medzi nimi prechádzať ?
CreativeGates
-
- Kontaktovat uživatele:
CreativeGates
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.
- Osicja
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Re: CreativeGates
Musí být naprosto totožné, já například dělal chybu v tom že jsem nedal emerald blocky na stejné místo (přeci jen když dělám bránu 36xněco tak se v tom ztratím)
Já osobně doporučuji stavět bránu z jiných bloků než z obsidiánu, coal block je dost podobný obsidianu (taková laciná napodobenina).
U těch bran, musíš pojmenovat obě dvě naprosto stejně (berou se i velká písmena).
Bránu nepřecházej v gamemodu 1 (v creativu), jelikož když někdo s creativem projde bránou tak se ihned teleportuje do netheru, ale když si dáš survival tak tě to klasicky teleportuje k druhé bráně
Já osobně doporučuji stavět bránu z jiných bloků než z obsidiánu, coal block je dost podobný obsidianu (taková laciná napodobenina).
U těch bran, musíš pojmenovat obě dvě naprosto stejně (berou se i velká písmena).
Bránu nepřecházej v gamemodu 1 (v creativu), jelikož když někdo s creativem projde bránou tak se ihned teleportuje do netheru, ale když si dáš survival tak tě to klasicky teleportuje k druhé bráně

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: CreativeGates
To je dost naprd, protože já jako majitel když du do piskovny doplnit písek musim projit branou a zapinat/vypínat GM neni nejlepší..
budu muset používat warpy....
budu muset používat warpy....
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.