Zdravím,
chtěl jsem se poradit. Už dlouho mám problém s xAuthem, protože když příjde někdo nový na server, tak stojí na spawnu, ale po registraci a přihlášení se portne na nejvyšší místo v okolí spawnu. Když udělám nad spawnem díru, stejně se vždycky portne jinam. Nevím, jestli je to přímo chyba v pluginu, nebo moje špatná konfigurace.
Děkuji za odpověď.
Problém s xAuthem
- Osicja
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
-
Re: Problém s xAuthem
IP je 93.91.250.139:27996 .. v nejbližší době se chystáme spustit naplno, ale s tímto to prostě nejde..
-
Na AuthMe si stěžujou lidi víc než na xAuth.. a všichni na něj chtějí právě přejít
..

-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
To vôbec nie je pravda...všetci používajú odjakživa AuthMe Reloaded (aj ja sám ho používam). Preto byť tebou skúsim ten AuthMe keďže sa často aktualizuje a je to asi najlepší plugin na prihlasovanie...
- Osicja
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Upřímně v AuthMe a xAuth není zas tak velký rozdíl řekl bych že AuthMe má výhodu v tom že dokáže snad vše convertovat pro své účely ale zase xAuth má více možností pro obyčejné hráče ovšem obsahuje bezpečnostní nedostatky i když jen pár lidí ví jak je využít tak už jen to že tam jsou je dost dobrý důvod být na něčem zabezpečenějším.
xAuth i AuthMe mají problém s tím objevováním na vyšších místech ale musím říci že se to AuthMe zas tak moc netýká.
xAuth i AuthMe mají problém s tím objevováním na vyšších místech ale musím říci že se to AuthMe zas tak moc netýká.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Přesouvám do správného fóra.
(Můžeš třeba taky vyzkoušt jiné alternativy. Rozhodně na xAuth bych nepřešel)
(Můžeš třeba taky vyzkoušt jiné alternativy. Rozhodně na xAuth bych nepřešel)