IP: 93.91.240.148:37940
Potřeboval bych pomoct jak mám stáhnout celou složku World abych si nechal tu mapu na verzi 1.6.2 mám na FTP Altap Salamner a nevim jak mam stáhnou tu celou složku World ani na fakahedě to nejde ..
Altap Salamander - World
- Rudla320
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Altap Salamander - World
Klepnout na ni levou myší a přetáhnout do nějaké složky k sobě a počkat, než se to všechno stáhne?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Rudla320
To právě nejde když to udělám tak mi to dá na plochu nějakou prázdnou složku "DROPFAKE"
-- 20 črc 2013, 14:33 --
Nebo nějakej program z kterýho se to dá stáhnout třeba .. Potřebuju jen stáhnout World abych si mohl tu mapu uložit a nejde to stáhnout ani z FH
-- 20 črc 2013, 14:33 --
Nebo nějakej program z kterýho se to dá stáhnout třeba .. Potřebuju jen stáhnout World abych si mohl tu mapu uložit a nejde to stáhnout ani z FH
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nesmíš to přetahovat přímo na plochu, musíš to přetáhnout do toho druhého okna v Altapu. Takže pokud to chceš na plochu, tak normálně v tom jedno okně jak má FTP to nech, v tom druhým si nalistuj plochu nebo cokoliv jinýho a pak to z toho FTP okna přetáhni do toho druhýho okna. Pak by to mělo fungovat. To DROPFAKE mi dělalo, když jsem to přetahoval z Altapu přímo na Polochu nebo do nějaký složky otevřený normálně přes průzkumníka Windows.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit