Arma 2 DayZ Epoch

Message
Autor
TheKuky_CZ
Příspěvky: 8
Registrován: 01 kvě 2013, 08:56
Reputation: 0

Arma 2 DayZ Epoch

#1 Příspěvekod TheKuky_CZ » 10 lis 2014, 20:49

Ahoj, koupil jsem si server na Armu 2 DayZ Epoch jen tak na zkoušku, ale ani to nedokážu spustit. Můžete mi prosím poradit co vše mám dělat abych to alespoň spustil a mohl tam hrát? Při reinstalaci tam je pole na mapu a to také nevím jak tam zadat (v jakém formátu atd..) teda jestli to má vliv na něco...

Díky moc :)

Uživatelský avatar
Smexhy
Příspěvky: 5562
Věk: 20
Registrován: 31 říj 2012, 15:50
Reputation: 20
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Arma 2 DayZ Epoch

#2 Příspěvekod Smexhy » 10 lis 2014, 21:58

Identifikuj server.
Fakaheda Discord server: http://discord.fakaheda.eu/ Obrázek

TheKuky_CZ
Příspěvky: 8
Registrován: 01 kvě 2013, 08:56
Reputation: 0

Re: Arma 2 DayZ Epoch

#3 Příspěvekod TheKuky_CZ » 10 lis 2014, 23:11

Nevím co máte na mysli slovem identifikuj, ale pokud jde o server tak: mi.fakaheda.eu IP: 81.0.217.173:27731 a jde o Arma 2 - DayZ EPOCH

Děkuji, a omlouvám se pokud jsem odpověděl na něco úplně jiného

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Arma 2 DayZ Epoch

#4 Příspěvekod Qefik » 11 lis 2014, 02:15

Takovéto problémy s touto hrou je lepší řešit v ticketech, zde se nikdo v Armě neorientuje.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

TheKuky_CZ
Příspěvky: 8
Registrován: 01 kvě 2013, 08:56
Reputation: 0

Re: Arma 2 DayZ Epoch

#5 Příspěvekod TheKuky_CZ » 11 lis 2014, 14:08

Ok, děkuji


Zpět na „Arma 2 / DayZ: Epoch“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host