Rust
-
Re: Rust
jj..server uz bezi..i ten navod jsem zvladnul:)) ted mam ale jiny problem.chci si nahrat pluginy a tak ale nevim jak je nastavim nebo jak se prihlasim a pouziji je:(
-
ale nevim kde.muzes mi to prosim lepe vysvetlit? a co potom dal?
-
ale nevim kde na jaky foru?
-
tak..jsem zaregistrovan a propojen se Steamem..co tedy ted?
- Atimaster
- Věk: 46
- Kontaktovat uživatele:
Teď si najdi plugin, který chceš dát na server, stáhni si ho do pc a ten soubor co sis stáhl s koncovkou lua nahrej na server do složky - Na CP si dej správce souborů, složka Legacy, složka save, složka oxide, složka plugins, tam to nahrej a server restartuj, při nahrávání měj server vypnutý.. V samotné hře se musíš přihlásit jako admin svým rcon heslem, které sis zadal při vytváření serveru. To uděláš tak, že zmáčkneš konzoly (F1) a zadáš příkaz rcon.login heslo a odešleš, server ti napíše, že si se přihlásil jako admin. Na nástroje pro server admina použij plugin oxmin.
-
yeeeahh..konecne nejaky vysvetleni..mockrat dekuji:)
rcon heslo jsem nezadaval..myslim
-- 01 lis 2014, 11:45 --
tak to nahravam..a kde si to prosim te editnu..treba airdropy a tak? a stim oxminem se pracuje prosimte jak?
-- 01 lis 2014, 12:05 --
server bezi..neco jsem nahral i kdyz si nejsem jisty jestli ten oxmin se nahral dobre..i jako admin sem se prihlasil..jak dal,pane?
rcon heslo jsem nezadaval..myslim
-- 01 lis 2014, 11:45 --
tak to nahravam..a kde si to prosim te editnu..treba airdropy a tak? a stim oxminem se pracuje prosimte jak?
-- 01 lis 2014, 12:05 --
server bezi..neco jsem nahral i kdyz si nejsem jisty jestli ten oxmin se nahral dobre..i jako admin sem se prihlasil..jak dal,pane?
- Atimaster
- Věk: 46
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, pokuď jsi přihlášený jako admin a máš oxmin plugin ve hře, tak v konzoli přiděluješ práva a to i sám sobě příkazy, odkazy máš v samotním nastavení pluginu.
Tady ty příkazy jsou.
sobě si nastavíš plné práva příkazem : oxmin.giveflag "tvůj nick" "all"
Jinému dáš práva že tam napíšeš jen jméno hráče a místo all jen určitou úlohu, kterou mu chceš dát, nebo opět all pro všechny pravomoce..
Aidrop zavoláš příkazem - /airdrop v chatu hry.
Airdropy si editneš přímo v configu serveru na CP , tam se dá nastavit při kolikati hráčích prolítne airdrop a v jakém intervalu.
Tak snad ti informace pomohly.
Tady ty příkazy jsou.
Spoiler: zobrazit
sobě si nastavíš plné práva příkazem : oxmin.giveflag "tvůj nick" "all"
Jinému dáš práva že tam napíšeš jen jméno hráče a místo all jen určitou úlohu, kterou mu chceš dát, nebo opět all pro všechny pravomoce..
Aidrop zavoláš příkazem - /airdrop v chatu hry.
Airdropy si editneš přímo v configu serveru na CP , tam se dá nastavit při kolikati hráčích prolítne airdrop a v jakém intervalu.
Tak snad ti informace pomohly.