Oxide rada
-
Re: Oxide rada
ok tak počkám do 2.2 to chci dát wipe serveru tak to ten den předělám vše a pokud to chápu dobře bude to fungovat
Jinak ohledně Velikosti mapy když tedka mam 3000 a chci dát v tom wipu potom mapu 4000 stačí napsat server.worldsize 4000 nebo zase to musí být přes oxide ? a ješte potřebuji se zeptat jak nastavím aby server psal v nějakém intervalu informace atd

-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
1. Do spúšťacích parametrov pridaj: +server.worldsize "Vyber si číslo od 2000 do 6000"
príklad:

2. Na takéto rozšírenie potrebuješ už spomínaný Oxide mód a naň potrebuješ nahrať plugin napr. tento: http://oxidemod.org/plugins/autobroadcast.684/
príklad:

2. Na takéto rozšírenie potrebuješ už spomínaný Oxide mód a naň potrebuješ nahrať plugin napr. tento: http://oxidemod.org/plugins/autobroadcast.684/
-
Tak jsem v noci když byla aktualizace restartoal server ale nenaběhl nějaka chyba tam byla tak jsem hodil reinstal hodil ten příkaz na mapu dal jsem to do Ostatní vlastní ve Spouštěcí parametry serveru +server.worldsize 3500 a mapa stejnak zustala stejně velka + jsem čekal že když se hodí reinstal serveru tak se změni mapa ale tá taky zustala stejná... pak jsem si všiml že jsem měl zálohu udělanou takže jsem server mohl nahodit ze zálohy ale tedka se chci zeptat jakto že se mapa nezměníla a nebyla větši ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Dal si to číslo do úvodzoviek?
-
Potřeboval bych poradit Plugin AutoBroadcast abych mohl přidat na server tak musím mít taky aktivní ten Oxide ? jinak nechci právě aby Server byl v Modu jak byl tedka i když nic nefungovalo
-
- Kontaktovat uživatele:
Áno, inak to nejde, bohužiaľ.
-
Ještě taká otazečka jak je ten wipe a změna mapy tak ta se změní automaticky mapa nebo musím něco napsat do příkazu ?