93.91.250.155:27041
Ahojte, potrebujem poradiť, kúpil som si od fakahedy rust server legacy a chcem ho spraviť aj pre warez, len mi nie je celkom jasné ako to spraviť, či môžem prepísať súbory vo FTP alebo ako spraviť alebo nahrať na fakahedu mmnou odskusany server kde sa da napojiť cez warez. Pôjde to takto?
Mám jednoducho vymazať všetko vo FTP a nahrať tam svoje súbory?
Rust legacy
-
Rust legacy
Neďakuj, odrobíš! 

-
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rust legacy
Neviem aké máš informácie ty, ale verzia Legacy by už vôbec nemala byť dostupná (aspoň nie u FH). Všetko ide na najnovšej "Experimental" ktorá je už braná za hlavnú.
Taktiež warez ako aj u iných hier ani tu nepodporujeme, na to slúžia rôzne warez fóra, toto je len technická podpora.
Taktiež warez ako aj u iných hier ani tu nepodporujeme, na to slúžia rôzne warez fóra, toto je len technická podpora.
-
Dobre fajn chápem prečo nemôžete podporovať warez, ale prečo ak server spustím na svojom pc tak sa dá pripojiť na server ale ak ho dám tu nejde. Ja som z toho už jeleň neviem čo skúsiť.
Neďakuj, odrobíš! 

-
- Kontaktovat uživatele:
Ide sa ti pripojiť na server pri čisto-nainštalovanom serveri?
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Používaš Legacy verziu klienta? Skúšal si sa pripojiť s Experimental?
-
Už to nemusíme riešiť, dakujem ti za pomoc, ja mám original hru RUST ten legacy som chcel spojazdniť pre priateľov ktorí nemajú original hru kedže nemajú na to financie. Za server mi vrátili € kedže som to nevedel spojazdniť. Obdivujem fakahedu a ich prístup.
Neďakuj, odrobíš! 

-
- Kontaktovat uživatele:
Ono je to tak že fakaheda už nemá prístup k hostovaniu Legacy serverov a dostupné sú len tie Experimental ktoré sa Rust takýmto spôsobom snažil dať do obehu. Nie som si istý ale myslím že aj pre Rust Experimental existuje warez verzia, preto neviem prečo si chcel ten Legacy.
-