Space Engineers - nastavení configu - mapa

Message
Autor
SecurityCze
Příspěvky: 15
Registrován: 22 pro 2012, 21:11
Reputation: 0

Space Engineers - nastavení configu - mapa

#1 Příspěvekod SecurityCze » 13 črc 2014, 23:51

Dobrý den, jak se v configu pro server nastavuje mapa? Pokaždé když server restartuji tak se vytvoří nová mapa. Děkuji

Uživatelský avatar
DenOwq
Příspěvky: 2704
Věk: 23
Registrován: 06 bře 2014, 21:26
Reputation: 2

Re: Space Engineers - nastavení configu - mapa

#2 Příspěvekod DenOwq » 14 črc 2014, 00:06

IP
Muhahha.

SecurityCze
Příspěvky: 15
Registrován: 22 pro 2012, 21:11
Reputation: 0

Re: Space Engineers - nastavení configu - mapa

#3 Příspěvekod SecurityCze » 14 črc 2014, 08:44

Ou, omlouvám se: 81.0.217.181:27868

OneTime97
Příspěvky: 1552
Věk: 19
Registrován: 03 kvě 2014, 12:20
Reputation: 1
Kontaktovat uživatele:

Re: Space Engineers - nastavení configu - mapa

#4 Příspěvekod OneTime97 » 14 črc 2014, 11:17

Dej sem config server-properties
Každodenní stream od 19:00
https://www.twitch.tv/thief97
Sledujte mě na FB
https://www.twitch.tv/thief97

Uživatelský avatar
DenOwq
Příspěvky: 2704
Věk: 23
Registrován: 06 bře 2014, 21:26
Reputation: 2

Re: Space Engineers - nastavení configu - mapa

#5 Příspěvekod DenOwq » 14 črc 2014, 11:24

What? nejsem v minecraftu.

Prosím dej do

Kód: Vybrat vše

[spoiler][code][/code][/spoiler]

tvůj config serveru.
Muhahha.

SecurityCze
Příspěvky: 15
Registrován: 22 pro 2012, 21:11
Reputation: 0

Re: Space Engineers - nastavení configu - mapa

#6 Příspěvekod SecurityCze » 14 črc 2014, 11:28

Spoiler: zobrazit

Kód: Vybrat vše

<?xml version='1.0'?>
<MyConfigDedicated xmlns:xsd='http://www.w3.org/2001/XMLSchema' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance'>
  <SessionSettings>
    <GameMode>Creative</GameMode>
    <InventorySizeMultiplier>1</InventorySizeMultiplier>
    <AssemblerSpeedMultiplier>1</AssemblerSpeedMultiplier>
    <AssemblerEfficiencyMultiplier>1</AssemblerEfficiencyMultiplier>
    <RefinerySpeedMultiplier>1</RefinerySpeedMultiplier>
    <OnlineMode>PUBLIC</OnlineMode>
    <MaxPlayers>4</MaxPlayers>
    <MaxFloatingObjects>256</MaxFloatingObjects>
    <EnvironmentHostility>SAFE</EnvironmentHostility>
    <AutoHealing>true</AutoHealing>
    <EnableCopyPaste>false</EnableCopyPaste>
    <AutoSave>true</AutoSave>
    <WeaponsEnabled>true</WeaponsEnabled>
    <ShowPlayerNamesOnHud>true</ShowPlayerNamesOnHud>
    <ThrusterDamage>true</ThrusterDamage>
    <CargoShipsEnabled>false</CargoShipsEnabled>
    <EnableSpectator>false</EnableSpectator>
    <RemoveTrash>false</RemoveTrash>
    <WorldSizeKm>0</WorldSizeKm>
    <RespawnShipDelete>true</RespawnShipDelete>
    <ResetOwnership>false</ResetOwnership>
    <WelderSpeedMultiplier>1</WelderSpeedMultiplier>
    <GrinderSpeedMultiplier>1</GrinderSpeedMultiplier>
    <RealisticSound>false</RealisticSound>
    <HackSpeedMultiplier>0.33</HackSpeedMultiplier>
  </SessionSettings>
  <Scenario>
    <TypeId>ScenarioDefinition</TypeId>
    <SubtypeId>LoneSurvivor</SubtypeId>
  </Scenario>
  <LoadWorld/>
  <IP>0.0.0.0</IP>
  <SteamPort>28868</SteamPort>
  <ServerPort>27868</ServerPort>
  <AsteroidAmount>4</AsteroidAmount>
  <Administrators>
    <unsignedLong>76561198021087375</unsignedLong>
  </Administrators>
  <Banned/>
  <GroupID>103582791435838824</GroupID>
  <ServerName>C4C</ServerName>
</MyConfigDedicated>

Tady to je.

OneTime97
Příspěvky: 1552
Věk: 19
Registrován: 03 kvě 2014, 12:20
Reputation: 1
Kontaktovat uživatele:

Re: Space Engineers - nastavení configu - mapa

#7 Příspěvekod OneTime97 » 14 črc 2014, 11:37

A ty tam tu mapu nahrávás, nebo se udělá sama?
Každodenní stream od 19:00
https://www.twitch.tv/thief97
Sledujte mě na FB
https://www.twitch.tv/thief97

SecurityCze
Příspěvky: 15
Registrován: 22 pro 2012, 21:11
Reputation: 0

Re: Space Engineers - nastavení configu - mapa

#8 Příspěvekod SecurityCze » 14 črc 2014, 11:43

Sama se vytvoří. A poté když server restartuju tak se vytvoří nová.

OneTime97
Příspěvky: 1552
Věk: 19
Registrován: 03 kvě 2014, 12:20
Reputation: 1
Kontaktovat uživatele:

Re: Space Engineers - nastavení configu - mapa

#9 Příspěvekod OneTime97 » 14 črc 2014, 11:50

A skusil si server reinstalovat? Más na serveru nějaké pluginy?
Každodenní stream od 19:00
https://www.twitch.tv/thief97
Sledujte mě na FB
https://www.twitch.tv/thief97

SecurityCze
Příspěvky: 15
Registrován: 22 pro 2012, 21:11
Reputation: 0

Re: Space Engineers - nastavení configu - mapa

#10 Příspěvekod SecurityCze » 14 črc 2014, 11:53

Jo, server jsem zkoušel reinstalovat. Nepomohlo. Bez pluginů. Nejspíše v configu není vyplněná položka <LoadWorld/> proto pokaždé server vygeneruje novou mapu. Jenže nevím v jakém má být tvaru.


Zpět na „Space Engineers“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host