Server: 82.208.17.102:27290
Zdravím mám na svém serveru problém ohledně botů.
Boti jsou nastaveni tak, že když se připojí hráč připojí se i 9 botů (10 slotový server)
Jakmile se připojí další hráč jednoho bota kickne server a zbylých 8 pokračuje ve hře atd. až server není naplněn hráči.
Boti jsou nastaveni správně, problém je v tom, že normálně v browse servers server ukazuje počet hráčů 0/10. Jakmile se na server, ale připojí hráč a boti se přidají tak server ukazuje v browse servers 0/2, ale když se rozklikne server info tak server ukazuje počet hráčů 1/10. Absolutně to nechápu a tímhle tím Vás prosím o pomoc.
Předem děkuji za všechny inteligentní rady pod tímhle příspěvkem
Příjemný zbytek dne,
Syrup
Špatné ukazování počtu hráčů
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Špatné ukazování počtu hráčů
Tohle je normální chování, BOTi opticky snižují počet slotů aby šlo poznat jestli je na serveru skutečně X hráčů nebo je to X BOTů.
Vypnout to nejde, vysvětlení je i třeba tady: https://forums.alliedmods.net/showpost. ... ostcount=6
Vypnout to nejde, vysvětlení je i třeba tady: https://forums.alliedmods.net/showpost. ... ostcount=6
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
to chápu ale já místo toho aby tam bylo napsané 2/10 jako myslím že na serveru jsou 2 hráči tak tam mám 2/2 což absolutně nechápu 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Co na tom nechápeš? Řekněme že máš 12 slotů. Když tam nastavíš aby tam bylo třeba 6 BOTů (a doplňovali hráče do těch šesti), tak se v serverlistu bude zobrazovat: 0 / 6, 1 / 7, 2 / 8, 3 / 9, 4 / 10, 5 / 11 a 6 / 12. Dál už to bude normální.
Takže pokud tam máš třeba 2 / 2 tak to může být třeba 12 slotů s 12 BOTama, kde se připojili dva hráči nebo desítky dalších kombinací jak toho dosáhnout.
Takže pokud tam máš třeba 2 / 2 tak to může být třeba 12 slotů s 12 BOTama, kde se připojili dva hráči nebo desítky dalších kombinací jak toho dosáhnout.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
já akorát nechápu proč když dám more info tak je to tam dobře 2/10 třeba o to tu jde 
tak mi řekni proč GS mají boty a jim to ukazuje v pohodě.. musí to nějak jít

tak mi řekni proč GS mají boty a jim to ukazuje v pohodě.. musí to nějak jít

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Protože tak je to udělaný. V seznamu serverů BOTi odečítají sloty, aby když ti to najde třeba 100 serverů tak si hned viděl které jsou plné skutečných hráčů a které jsou plné BOTů. V detailu jednotlivých serverů už to zobrazuje normálně, protože BOTy poznáš podle jmen hráčů nebo času připojení (tzn. už se nespleteš, jestli je to BOT nebo hráč).
Pokud má někdo na serveru BOTy a nesnižuje mu to v seznamu serverů sloty, tak podvádí a používá pluginy na FakePlayers, třeba tady: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=571889 Nicméně tyhle věci na AlliedModders už nejsou tolerovány, takže je tam už moc nenajdeš.
Pokud má někdo na serveru BOTy a nesnižuje mu to v seznamu serverů sloty, tak podvádí a používá pluginy na FakePlayers, třeba tady: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=571889 Nicméně tyhle věci na AlliedModders už nejsou tolerovány, takže je tam už moc nenajdeš.

-
Měl bych ještě jeden dotázek, je za ty FakePlayers ban od Valve nebo nějaké znepřístupnění na můj server? Myslím, že je to blbost, ale přesto se zeptám zda-li by mi něco za to hrozilo
Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“