Server: (Server: 217.11.249.93:27846)
Existuje nějaky plugin na Deathmatch , nějaký který s hodně používa na serverech ?
-- 05 říj 2015, 20:30 --
Super tak jsem si nastavil DM na server jen nevim jak to mam spustit aby to bezelo , jako na Team DM prdim ten nechci vubec ! Dekuji David
-- 05 říj 2015, 20:32 --
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2185100
-- 05 říj 2015, 23:13 --
proste nevim v jakem adresari mam prepsat co aby kdyz nahrajou sobory DM a prehodim to na DM v menu na fakahede hazi me to Tym DM ten nechci. Je nekde nejaky spousteci program kde nastavim dva soubory aby se spustili aby vubec ten DM na tom serveru vubec nabehl ? Dekuji David
Deathmatch plugin
- Sw0FF0rD
- Věk: 44
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Deathmatch plugin
Control Panel Fakahedy nemá s instalací pluginů nic společnýho.
Nainstaluj to podle instrukcí na té stránce:
A konfigurák máš ve složce addons/sourcemod/configs/deathmatch/deathmatch.ini kde si uprav co potřebuješ a restartuj server.
Co se týká DM ve stylu všichni proti všem, tak to by měla být položka "dm_free_for_all" "no" ve výše zmíněné konfiguraci, tak tu hoď na yes.
Nainstaluj to podle instrukcí na té stránce:
Instructions
/plugins/deathmatch.smx
/scripting/deathmatch.sp (necessary only for compiling)
A konfigurák máš ve složce addons/sourcemod/configs/deathmatch/deathmatch.ini kde si uprav co potřebuješ a restartuj server.
Co se týká DM ve stylu všichni proti všem, tak to by měla být položka "dm_free_for_all" "no" ve výše zmíněné konfiguraci, tak tu hoď na yes.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Sw0FF0rD
Mysteria píše:Control Panel Fakahedy nemá s instalací pluginů nic společnýho.
Nainstaluj to podle instrukcí na té stránce:Instructions
/plugins/deathmatch.smx
/scripting/deathmatch.sp (necessary only for compiling)
Omlouvam se ze odepisuju pozde ale v zadnem pripade to tak neni me to akroat co me to najde tak je DM tymovy a tim to hasne a ja jsem chtel rpave ze nahodit DM kazdy proti kazdemu . Vubec nevim k cemu ty dva soubory se pouzivaji presne ano k nastaveni ale jak pozna server ze chci pusti prave ten mod na DM kazdy proti kazdemu kdyz uz tam na FTP je nahrany nejaky Deathmatch ale to je ten ze tym proti tymu no . Dekuji Dejv
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Pleteš dohromady dvě věci. Buď tam budeš mít ten DM mód, co je zabudovaný přímo ve hře, nebo tam můžeš mít nějaký DM přes plugin. Oboje najednou mít nemůžeš.Takže si zapn iserver v Casula nebo Competitive módu a nahoď tam ten plugin, uprav konfiguraci aby to bylo free for all, restartuj server a pokud se někde něco nerozbilo při updatech tak by to mělo fungovat.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- Sw0FF0rD
Mysteria píše:Pleteš dohromady dvě věci. Buď tam budeš mít ten DM mód, co je zabudovaný přímo ve hře, nebo tam můžeš mít nějaký DM přes plugin. Oboje najednou mít nemůžeš.Takže si zapn iserver v Casula nebo Competitive módu a nahoď tam ten plugin, uprav konfiguraci aby to bylo free for all, restartuj server a pokud se někde něco nerozbilo při updatech tak by to mělo fungovat.
Nahral jsem soubory vsechny vsechny kam patri jen nevim co mam dat zde

-- 09 říj 2015, 00:09 --
Sw0FF0rD píše:Mysteria píše:Pleteš dohromady dvě věci. Buď tam budeš mít ten DM mód, co je zabudovaný přímo ve hře, nebo tam můžeš mít nějaký DM přes plugin. Oboje najednou mít nemůžeš.Takže si zapn iserver v Casula nebo Competitive módu a nahoď tam ten plugin, uprav konfiguraci aby to bylo free for all, restartuj server a pokud se někde něco nerozbilo při updatech tak by to mělo fungovat.
Nevim co mam nastavit tady jako spoustec a nebo cfg soubor k tomu dm pluginu ja nevim jak se to startuje vubec .
Ten Gamemodes_server.txt tam musim vse smazat a hodit tam nastaveni DM kazdy proti kazdemu ?
-- 09 říj 2015, 00:51 --
Sw0FF0rD píše:Mysteria píše:Pleteš dohromady dvě věci. Buď tam budeš mít ten DM mód, co je zabudovaný přímo ve hře, nebo tam můžeš mít nějaký DM přes plugin. Oboje najednou mít nemůžeš.Takže si zapn iserver v Casula nebo Competitive módu a nahoď tam ten plugin, uprav konfiguraci aby to bylo free for all, restartuj server a pokud se někde něco nerozbilo při updatech tak by to mělo fungovat.
Nahral jsem soubory vsechny vsechny kam patri jen nevim co mam dat zde![]()
-- 09 říj 2015, 00:09 --
Nevim co mam nastavit tady jako spoustec a nebo cfg soubor k tomu dm pluginu ja nevim jak se to startuje vubec .
Ten Gamemodes_server.txt tam musim vse smazat a hodit tam nastaveni DM kazdy proti kazdemu ?
To mam to gamemodes_server.txt do toho hodit nastaveni na DM aby to slo pak restart a melo by to jit ?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ne, v CP nic neměň jenom tam nastav Casual a konfigurační soubor nech server.cfg. Nic víc, už tam neměň, pro nastavení CSGO v CP nic dalšího měnit nepotřebuješ.
Pak si stáhni ten plugin https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2185100 a podle návodu nakopíruj soubory:
Sourcemod automaticky načítá všechny pluginy co jsou ve složce /addons/sourcemod/plugins a jejich configy jsou taky automaticky načítány, takže není potřeba někam psát, že ten plugin chceš zapnout.
Prostě už jenom tím, že tam je bude zapnut.
Už nevím jak jinak ti to vysvětlit. Prostě nakopírovat soubory, změnit config, restartovat server. Nic víc není u instalace 98% pluginů potřeba dělat.
EDIT: Jo, až teď jsem si všiml, že zrovna tohle je plugin, který k sobě potřebuje ještě extensions, což je napsáno o trochu výše:
Pokud ti něco nepůjde, tak tohle zadej do konzole (do té co je Control Panelu) a hoď sem, co to vypíše:
Pak si stáhni ten plugin https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2185100 a podle návodu nakopíruj soubory:
Pak si otevři ten soubor /addons/sourcemod/configs/deathmatch/deathmatch.ini a přepiš tam ten řádek "dm_free_for_all" "no" na "dm_free_for_all" "yes". Restartuj server. Hotovo.Extract zip file and place files in the corresponding directories of /addons/sourcemod
/addons/sourcemod/configs/deathmatch/deathmatch.ini
/addons/sourcemod/configs/deathmatch/spawns/*.txt
/addons/sourcemod/plugins/deathmatch.smx
/addons/sourcemod/scripting/deathmatch.sp (necessary only for compiling)
Sourcemod automaticky načítá všechny pluginy co jsou ve složce /addons/sourcemod/plugins a jejich configy jsou taky automaticky načítány, takže není potřeba někam psát, že ten plugin chceš zapnout.
Už nevím jak jinak ti to vysvětlit. Prostě nakopírovat soubory, změnit config, restartovat server. Nic víc není u instalace 98% pluginů potřeba dělat.
EDIT: Jo, až teď jsem si všiml, že zrovna tohle je plugin, který k sobě potřebuje ještě extensions, což je napsáno o trochu výše:
Takže jednu z těhle věcí musíš ještě předtím nainstalovat, já jsem před časem používal Socket, ten stáhneš tady: http://forums.alliedmods.net/attachment ... ntid=83286, rozbalit a pak klisicky zkopírovat obsah složky addons do složky addons na FTP a restartovat server.Your server must be running at least one of the following extensions:
cURL (Recommended)
Socket
SteamTools (0.8.1+)
Pokud ti něco nepůjde, tak tohle zadej do konzole (do té co je Control Panelu) a hoď sem, co to vypíše:
Kód: Vybrat vše
sm version
sm exts lists
sm plugins list

- Sw0FF0rD
Mysteria píše:Ne, v CP nic neměň jenom tam nastav Casual a konfigurační soubor nech server.cfg. Nic víc, už tam neměň, pro nastavení CSGO v CP nic dalšího měnit nepotřebuješ.
Pak si stáhni ten plugin https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2185100 a podle návodu nakopíruj soubory:Pak si otevři ten soubor /addons/sourcemod/configs/deathmatch/deathmatch.ini a přepiš tam ten řádek "dm_free_for_all" "no" na "dm_free_for_all" "yes". Restartuj server. Hotovo.Extract zip file and place files in the corresponding directories of /addons/sourcemod
EDIT: Jo, až teď jsem si všiml, že zrovna tohle je plugin, který k sobě potřebuje ještě extensions, což je napsáno o trochu výše:Takže jednu z těhle věcí musíš ještě předtím nainstalovat, já jsem před časem používal Socket, ten stáhneš tady: http://forums.alliedmods.net/attachment ... ntid=83286, rozbalit a pak klisicky zkopírovat obsah složky addons do složky addons na FTP a restartovat server.Your server must be running at least one of the following extensions:
cURL (Recommended)
Socket
SteamTools (0.8.1+)
Pokud ti něco nepůjde, tak tohle zadej do konzole (do té co je Control Panelu) a hoď sem, co to vypíše:Kód: Vybrat vše
sm version
sm exts lists
sm plugins list
Tak jsem nahral ten socket ale ty soubory socket tam uz nejaky stejny je to mam vlozit ty soubory co tam musim mit pridany presne nekde v adresari ?
-- 09 říj 2015, 17:21 --
Sw0FF0rD píše:Mysteria píše:Ne, v CP nic neměň jenom tam nastav Casual a konfigurační soubor nech server.cfg. Nic víc, už tam neměň, pro nastavení CSGO v CP nic dalšího měnit nepotřebuješ.
Pak si stáhni ten plugin https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2185100 a podle návodu nakopíruj soubory:Pak si otevři ten soubor /addons/sourcemod/configs/deathmatch/deathmatch.ini a přepiš tam ten řádek "dm_free_for_all" "no" na "dm_free_for_all" "yes". Restartuj server. Hotovo.Extract zip file and place files in the corresponding directories of /addons/sourcemod
EDIT: Jo, až teď jsem si všiml, že zrovna tohle je plugin, který k sobě potřebuje ještě extensions, což je napsáno o trochu výše:Takže jednu z těhle věcí musíš ještě předtím nainstalovat, já jsem před časem používal Socket, ten stáhneš tady: http://forums.alliedmods.net/attachment ... ntid=83286, rozbalit a pak klisicky zkopírovat obsah složky addons do složky addons na FTP a restartovat server.Your server must be running at least one of the following extensions:
cURL (Recommended)
Socket
SteamTools (0.8.1+)
Pokud ti něco nepůjde, tak tohle zadej do konzole (do té co je Control Panelu) a hoď sem, co to vypíše:Kód: Vybrat vše
sm version
sm exts lists
sm plugins list
Tak jsem nahral ten socket ale ty soubory socket tam uz nejaky stejny je to mam vlozit ty soubory co tam musim mit pridany presne nekde v adresari ?
Fakaheda konzole me porad pise toto nevim kde je problem : Connection is closed...Connection is closed...
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Fajn, takhle to asi nepůjde, protože vůbec netušíš co děláš.
Pošli mi do Soukromé zprávy údaje pro připojení na FTP a nastav mě v Control Panelu jako administrátora serveru (Vyber server => Administrátoři => Přidat administrátora => Mysteria => Uložit => kliknout na první ikonku zleva z těch třech s názvem Nastavit práva => vyber něco, co má možnost restartovat server a vidět konzoli (nebo tam dej rovnou Spolumajitel, ať to nemusíš řešit => Uložit).
Až budu mít chvilku času, tak ti to udělám sám, protože tohle jinak nedáme dokupy.
Pošli mi do Soukromé zprávy údaje pro připojení na FTP a nastav mě v Control Panelu jako administrátora serveru (Vyber server => Administrátoři => Přidat administrátora => Mysteria => Uložit => kliknout na první ikonku zleva z těch třech s názvem Nastavit práva => vyber něco, co má možnost restartovat server a vidět konzoli (nebo tam dej rovnou Spolumajitel, ať to nemusíš řešit => Uložit).
Až budu mít chvilku času, tak ti to udělám sám, protože tohle jinak nedáme dokupy.

- Sw0FF0rD
Mysteria píše:Fajn, takhle to asi nepůjde, protože vůbec netušíš co děláš.
Omlouvam se byl jsem v praci a prava jsou uz nastavena tedy dekuji moc za pomoc . Mam poslat i to FTP do soukrome PM ? Dekuji za trpelivost semnou . David
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě, taky nemám čas každý den. Každopádně máš to tam funkční.

Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“