Zdravim zase ja otravnej Kubad
Ovladani auticek
-
1Kubad1
Ovladani auticek
Server: 217.11.249.78:27112
sorry ze zas otravuju ale proste jsem nikde nenasel plugin nebo nevim jak bych to mel hledat a to je na ovladani auticek nebo lodicek proste takovejch hracek na mapach atd proste nevim proc ale nevim kde to hledat
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ovladani auticek
Nejsem si jistej, ale tyhle věcičky většinou jsou na různých Zombie mapách, kde se s tím dá ujíždět a je to podle mě uděláno přímo v mapě.
Tzn. když je tam to auto staticky, tak ho nijak nerozpohybuješ. Jinak na takhle pohybovatelnou věc by mělo stačit dát E a pak šipkama, ale neovládá se to úplně nejlíp.
Ale tohle by ti líp zodpověděl nějaký člověk, co dělá mapy.
Tzn. když je tam to auto staticky, tak ho nijak nerozpohybuješ. Jinak na takhle pohybovatelnou věc by mělo stačit dát E a pak šipkama, ale neovládá se to úplně nejlíp.
Ale tohle by ti líp zodpověděl nějaký člověk, co dělá mapy.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
1Kubad1
hele to si taky myslim ale vidim jednu mapu kde to je a nejde mi to tak nevim trochu me to zmatlo to samy jsem si myslel i o mici ze na to neni potreba plugin a ja ho sezenu a dvere kdyz otevru tak vylitnou a pak se portnou zpatky
nevim hele asi nevis jak pohybovat objectama jako je mic bomba atd kdyz na to das E nasel jsem jenom push a to udelalo stima dverma takze nepouzitelne 
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
V pawnu jsem nikdy nic nedělal, takže nevím. Ale na netu je dost návodů, jak začít dělat vlastní pluginy. 
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
1Kubad1
hele ty navody jsem videl jenze jak udelat aby se objecty posouvaly jsem nenasel 
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Klasický problém, protože většina návodů je jenom na takový ty nejpoužívanější a nejjednodušší věci. Na pokročilé už jich většinou moc nebývá...

-
1Kubad1
njn
-- 04 říj 2015, 20:33 --
hele nevis kde sezenu nakej chattag hele mam https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2281988 a jeste zkousel od toho sameho tvurce do chatu jenze tam je ze si to hrac musi nastavit sam a to nechci
-- 04 říj 2015, 20:33 --
hele nevis kde sezenu nakej chattag hele mam https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2281988 a jeste zkousel od toho sameho tvurce do chatu jenze tam je ze si to hrac musi nastavit sam a to nechci
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Použij tenhle: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=1559567
Umí to nastavovat tagy na SteamIDčka a levely oprávnění, kromě toho umí i měnit barvy zpráv a další věci.
Umí to nastavovat tagy na SteamIDčka a levely oprávnění, kromě toho umí i měnit barvy zpráv a další věci.

-
1Kubad1
nejde
-- 04 říj 2015, 22:57 --
potreboval bych ho aktualizovat bohuzel jsem to zkousel a tam je nakej include ktere hazi errory
-- 04 říj 2015, 22:57 --
potreboval bych ho aktualizovat bohuzel jsem to zkousel a tam je nakej include ktere hazi errory
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
A nainstaloval si ten plugin, který vyžaduje pro svou funkci? https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=198501

Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“