217.11.249.93:27646
Prosim vás, na mém serveru mám sourcemod a základní vote kick z "ESC" tak jak znáte z officiálních serverů.
potřeboval bych VOTE KICK hráčů úplně zrušit, protože když někdo příjde na server tak hraje s kamarádem a potom co se připojí další hráč tak ho kicknou. Už mě to opravdu štve, aji mě kickují.
vůbec netuším jak si dát práva... Mám dané v této složce moje steam_ID... ale beze změny.
/csgo/addons/sourcemod/configs/admins_simple.ini
na herní práva se to nevztahuje, ani když jsem ve hře připojený přes rcon, tak mě kickují.
Prosím jak to mohu vypnout. Děkuji mockrát...
PS:
mám také klasický vote map, když končí mapa tak se hlasuje o další, lze nějak nastavit aby bylo na výběr více map než jen 5-6?..
Zrušení vote kick
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zrušení vote kick
Herní hlasování vypneš pomocí sv_allow_votes 0 do configu cfg/server.cfg.
Admin práva zjistíš, jestli ti fungují pomocí sm_admin do konzole, pokud ti vyjede menu tak je to OK, pokud ne, tak ti to napíše kde je problém.
Co se týká hlasování o novou mapu záleží jaký používáš, pokud standardní ze SM, tak v cfg/sourcemod bude jeho konfigurační soubor, nevím přesně jak se to jmenuje asi votemap.cfg nebo tak nějak, tak tam se můžeš podívat, jestli to lze nastavit nebo ne.
Admin práva zjistíš, jestli ti fungují pomocí sm_admin do konzole, pokud ti vyjede menu tak je to OK, pokud ne, tak ti to napíše kde je problém.
Co se týká hlasování o novou mapu záleží jaký používáš, pokud standardní ze SM, tak v cfg/sourcemod bude jeho konfigurační soubor, nevím přesně jak se to jmenuje asi votemap.cfg nebo tak nějak, tak tam se můžeš podívat, jestli to lze nastavit nebo ne.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Děkuji ti, + karma. vše vyřešeno až na ty mapy. v cfg/sourcemod mám tyto soubory.

myslím že to asi bude v mapchooser.cfg ale nenašel sem tam nic o tom...
zasílám data z mapchooseru:..

myslím že to asi bude v mapchooser.cfg ale nenašel sem tam nic o tom...
zasílám data z mapchooseru:..
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
mapchooser.cfg to bude nejspíš.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Bohužel, v tom mapchooseru to nejspíš není těch map k votování je 6. A v tom .cfg/čku nic takového není, je tam nějaké minimum a maximum je možné že to bude něco s tím.
Ten config jsem vložil do druého příspěvku.
Ten config jsem vložil do druého příspěvku.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je ono:
Kód: Vybrat vše
// Specifies how many maps to include in the vote.
// -
// Default: "10"
// Minimum: "1.000000"
// Maximum: "10.000000"
sm_mapvote_include "5"

Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“