Nováček potřebuje radu - CS:GO

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Global Offensive
freewarez
Věk: 35

Nováček potřebuje radu - CS:GO

#1 Příspěvekod freewarez » 16 bře 2015, 11:08

mám nový Sever od Fakaheda.eu 217.11.249.89:27512 .
- Ahoj lidi jsem začátečník tak že moc toho nevyznám, tak že mám fakt několik otazek :))) chtěl jsem si zeptat jak mám ovládat Sever pomocí RCON příkazy např. když jsem ve hře a chci měnit MAP apod. Já jsem do Konzole napsal podle návodu nejdřív příkaz "rcon_passwords ****** " pro stát se Adminem Server a dál jsem napsal " changelevel název Map " , ale ono to nejde :))
- dále jsem chtěl zeptat jak mám nastavit Votemap ?
- Jak vložit do sever Nový Mapy ? jestli mám normálně stáhnout z internetu a pak nahrát do slozky /maps a nebo jestli se dál nějak přímo z WordShopu ?
předem děkuji :)
Naposledy upravil(a) freewarez dne 18 bře 2015, 17:17, celkem upraveno 1 x.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Nováček potřebuje radu - CS:GO

#2 Příspěvekod Mysteria » 16 bře 2015, 11:56

Před každý příkaz musíš psát rcon:

Kód: Vybrat vše

rcon_password "TvojeHeslo"
rcon changelevel de_dust2

Pokud máš na serveru Sourcemod jakože asi jo, tak jdi do csgo/addons/sourcemod/plugins/disabled a tam by měl být mapchooser.smx, nominations.smx a rockthevote.smx, tak tyhle tři přesuň o složku níže (tzn. jenom do plugins), tím je zapneš. Pak restartuj server a jdi do složky csgo/cfg/sourcemod a měl bys tam mít vygenerované nové konfigurační soubory, většinou logicky s názvem pluginu, takže nejspíš mapchooser.cfg, tak si otevři uprav co potřebuješ a pak restartuj server.

Co se týká map tak ano do složky maps, občas jsou potřeba i další věci, ale to už většinou bývá popsáno v instalaci. Pak je ještě nutný tu novou mapu zapsat do configu, který je v csgo/mapcycle.txt a tam ho po vzoru těch stávajících přidat.

freewarez

#3 Příspěvekod freewarez » 18 bře 2015, 10:17

jo díky už jsem to zvládl :D
- ještě jsem chtěl zeptat na to. Mám pocit že když hraji CS:GO na vlastní sever od FAKAHEDA ( konkretne muj sever 217.11.249.89:27512 ) , tak je rychlejší ( myslím si tedy Pohyp, obraz atd. ) než když zahraji před Steamu ( Kompe. Mod., Deathch. Mod , apod. ) je to pravda nebo se mi jednom zdá ? :D .Jinak Díky :)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Mysteria » 18 bře 2015, 11:24

Abych pravdu řekl, tak netuším jestli vůbec něco jako rychlost pohybu lze nějak přenastavit (ale možná ano), takže se ti to nejspíš zdá.

freewarez

#5 Příspěvekod freewarez » 18 bře 2015, 17:15

fakt je to vše nějak Zrychlení ( pohyb , obraz .....atd. ) .Až budete mít čas, tak Zkuste někdo na ten Muj Sever přijpoit : 217.11.249.89:27512 heslo pro vstup do serveru je " free " a fakt poznáte že se mi nezdá :roll: :( . Já už fakt nevím proč ? :(

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Mysteria » 18 bře 2015, 17:34

Mě se to zdá úplně normální. Každopádně pokud jsi neměnil nic v configách k serveru, tak si nemohl nic upravit.

Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“