Prepojenie 2 serverov na sourcebans

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Global Offensive
Papadudiof

Prepojenie 2 serverov na sourcebans

#1 Příspěvekod Papadudiof » 23 úno 2015, 18:21

Server: 109.74.146.19:27393

Keď mám už jeden server na ktorom mám aj sourcebans spravený a nastavený a mám teraz ďalší server tak musím dať znova vytvoriť službu sourcebans, alebo to môžem pripojiť už k existujúcemu serveru ?
Ďakujem.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Prepojenie 2 serverov na sourcebans

#2 Příspěvekod Mysteria » 23 úno 2015, 18:36

Záleží jak to chceš mít, pokud chceš pro oba servery rozdílný banlist (tzn. ban na jednom serveru nebude znamenat ban na druhém), tak si vytvoř pro server nové SB.
Pokud to ale chceš mít společně, tak se přihlaš do administrace SB, tam někde v menu je přidání serveru, vyplň tam všechny ty údaje (IP, port, RCON heslo) a pak musíš z toho prvního serveru vzít pluginy SourceBans (asi addons/sourcemod/plugins/sourcebans.smx? možná se to teď už jmenuje jinak) a jeho config (asi addons/sourcemod/config/sourcebans složka) a pak ještě soubor addons/sourcemod/config/databases.cfg, kde je uložená konfigurace pro připojení k databázi. Snad jsem na nic nezapomněl... zkontrolovat si to může když dáš do konzole sm plugins list, tak by ti tam mělo někde v seznamu být napsáno SourceBans a nesmí u toho být FAILED.

Papadudiof

Re: Prepojenie 2 serverov na sourcebans

#3 Příspěvekod Papadudiof » 23 úno 2015, 20:03

Aha, tak to teda asi vytvorím pre každý zvlášť. Ďakujem.

Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“