Plugin error

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Global Offensive
Strakec
Věk: 25

Plugin error

#1 Příspěvekod Strakec » 04 úno 2015, 22:36

Server: 217.11.249.84:27395

Zdravím,
přes pluginy jsem opravdu levej a chtěl bych od Vás poradit s tímhle. Na server jsem hodil pár nových pluginů, ale nefungují. Tohle mi to píše při zapínání serveru. Opravdu nevím co s tím. Prosím Vás o pomoc.

[SM] Unable to load plugin "simple-chatcolors.smx": Native "BfWriteByte" was not found
[SM] Unable to load plugin "showdamage.smx": Native "BfWriteByte" was not found
[SM] Unable to load plugin "fanzytnf.smx": Required extension "Socket" file("socket.ext") not running

Předem díky za každé rady. :)
Obrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Plugin error

#2 Příspěvekod Mysteria » 04 úno 2015, 22:43

Ty první dvě chyby znamenají, že používáš verzi pro CSS a ne pro CSGO. Bohužel hodně staším pluginů není oficiálně pro CSGO předělaných, ale když se podíváš do těch témat někam na poslední stránky, tak se většinou nějaká upravená verze najde, třeba pro ten druhej zkus tohle: https://forums.alliedmods.net/showpost. ... tcount=255 Ale je to už taky rok starý, takže těžko říct, jestli to bude fungovat.

To poslední ti píše, že ten plugin vyžaduje rozšíření socket pro svoji funkci, kterej seženeš tady: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=67640 Je ale divný, že to autor nezmínil v návodu na instalaci.

Strakec
Věk: 25

#3 Příspěvekod Strakec » 04 úno 2015, 22:49

Díky moc za odpovědi. :)
Vždy se radši dívám na návody a je tam jen napsané, že to mám nakopírovat a restartovat server.
Obrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Mysteria » 04 úno 2015, 23:44

Tak jasně, ale je potřeba se dívat na podporované hry. :) Navíc CSGO ze začátku bylo kompatibilní se všema pluginama, ale někdy před rokem udělali update a výsledkem je tohle.
No a co se týká toho posledního, tak to je zase problém autora, že nedokáže napsat že to vyžaduje Socket rozšíření, ale dá se to odvodit z té chyby zase...

Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“