Server: 85.131.163.196:27140
Zdravim, potrebujem surne pomoct, nikto nechce poriadne hrat proti nam na nasom servery lebo ze vraj tam nemame officialne mapy ale public mapy, niekto nam povedal ze mame de_dust2_se napr a ma to byt dust2_se ale vobec neviem odkial mam tie mapy nabrat lebo tie co mame som stahoval z esl workshopu. Dakujem za pomoc
Oficialne mapy na servery
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oficialne mapy na servery
CSGO server nemám, ale základní mapy by měli být ty, co tam máš po čistém nainstalování serveru. Co se týká třeba de_dust2 vs de_dust2_se (prostě _se na konci), tak by měl být rozdíl v mlze a dalších podobných věcech a _se měli být úrčeny na CWčka a ligy a tak. Každopádně je to tvůj server, takže si tam můžeš dát co chceš za mapy.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Ano mozem si tam dat co chcem, ale ziadny enemy tam poriadne nechcu hrat takze mi je taky server na dve veci
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud chceš CW/TG server, tak není nic jednoduššího, než se podívat na oficiální maplist od ESL a je to, tohle bude ono: http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =128253498
Buď je můžeš postahovat a dát je na server 'normálně' nebo můžeš je mít přímo z té kolekce, jak na to je návod tady: viewtopic.php?f=90&t=13377
Buď je můžeš postahovat a dát je na server 'normálně' nebo můžeš je mít přímo z té kolekce, jak na to je návod tady: viewtopic.php?f=90&t=13377
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Hmm tomu navodu sice moc nechapem ale v tom pripade nemusim davat cez ftp ziadne mapy na server a ani na fast download a on si to stiahne sam ?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jo, přesně tak, ty mapy se aktualizují přímo ze Steamu, takže máš vždycky aktuální verzi a pokud někdo se připojí a mapu nebudu mít, tak mu ji to taky automaticky stáhne přes Steam. Každopádně moc lidí tuhle variantu nepoužívá, já osobně jsem taky zůstal u starý osvědčený klasiky, kde to mám všechno pod kontrolou. 

-
Měl bych dotaz k tomuto tématu taky.
Podařilo se mě konečně nastavit download map z url, ale mám problém, že mě to zaráz nestahuje overview a díky tomu mám ve hře poté pouze černý radar.
Nevíte náhodou jak to nastavit aby to tyto náhledy pro radary stahovalo také ?
Podařilo se mě konečně nastavit download map z url, ale mám problém, že mě to zaráz nestahuje overview a díky tomu mám ve hře poté pouze černý radar.
Nevíte náhodou jak to nastavit aby to tyto náhledy pro radary stahovalo také ?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:

-
Mám problém s botama na serveru když se na server připoji nějaky hrač tak zbytek všech slotu zaplní boti to mi až tak nevadi ale když se potom když se připojit další hráč tak ho to neche pustit a hlálsi že je plný server proč ho ti boti nepusti?
mens-leather-jacket http://www.mens-leather-jacket.co.uk
spanishlessons spanishlessons
gre gre
JN0-343 dumps JN0-343 dumps
spanishlessons spanishlessons
gre gre
JN0-343 dumps JN0-343 dumps
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Založ si vlastní téma se všemi náležitostmi.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“