Otázka

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Global Offensive
houdeks

Otázka

#1 Příspěvekod houdeks » 24 kvě 2013, 16:40

victor.fakaheda.eu:37333

Ahoj. Chtěl bych si koupit CS:GO sever, ale vůbec nic o tom nevím. Na server bych chtěl mít gungame. Nemohli by jste mi prosím sem napsat návod step by step jak na to? Byl bych Vám moc vděčný. Karma + je samozřejmostí.
P.S: Na FTP se přes total commandera umím připojit. Minecraft servery umím nastavit i s PEX atd.., ale tohle je něco jiného :D.

//EDIT: Nahoře jsem si všimnul toho návodu. Tu gungame bych chtěl mít stejnou jako mají battle force. Dá se toho docílit podle tamtoho návodu?
Chcete si zahrát na super serveru se super komunitou a super adminy :)? Máme 18 slotů, admini jsou často online a rádi Vám se vším pomůžou.
survival.czept.cz:37333

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Otázka

#2 Příspěvekod Mysteria » 24 kvě 2013, 18:48

Buď můžeš mít oficiální, to se pak udělá ve startovacích požadavcích, nebo ten z CSS a CS 1.6, ten je pak tady http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=841990.
Jinak je to podobný jako MC, něco někam nahraješ, restatuješ server, ve vygenerovaném configu to nastavíš a pak znova restatuješ server.

houdeks

#3 Příspěvekod houdeks » 24 kvě 2013, 19:56

Ještě jedna věc- jde tam nějak nastavit VIP? Pokud ano tak jaké VIP výhody se hodí ke gungame? A jak se nastaví? Díky předem za pomoc.
Chcete si zahrát na super serveru se super komunitou a super adminy :)? Máme 18 slotů, admini jsou často online a rádi Vám se vším pomůžou.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Mysteria » 24 kvě 2013, 20:04

Všechno je to o pluginech, takový ucelený VIP mód je třeba tohle http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=142073 ale můžeš použít i nějaký jiný, co já vím, třeba existují pluginy, že určitý hráč píše do chatu jinou barvou a podobně.

houdeks

#5 Příspěvekod houdeks » 24 kvě 2013, 20:45

Co dělá ten source mode?

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Mysteria » 25 kvě 2013, 11:42

Metamod: Source je no, prostě řekněme platforma, která umožňuje dělat pro Orangebox hry pluginy. Jenže na dnešní poměry nic moc, takže se vyvynul před pár lety SourceMod, jakožto nová základna pro pluginy vyžadující Metamod: Source.

Prostě jednoduše, na každým serveru, kde chceš mít nějaký pluginy potřebuješ mít Metamod: Source a SourceMod, bez toho to nepůjde.

Víc si o tom můžeš přečíst tady http://www.sourcemm.net/ a tady http://www.sourcemod.net/

houdeks

#7 Příspěvekod houdeks » 25 kvě 2013, 11:53

Takze jestli to spravne chapu- stahnu source mod pro Linux a nejak ho dam na server. Potom se mi vytvori slozka pro pluginy. Rikam to dobre? Jo jeste jedna vec- kdyz jsem zaplatil server a uz mi byla pridelena IP tak uz mi bezi ten mesic nebo az potom co ho spustim?

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod Mysteria » 25 kvě 2013, 12:26

Ten měsíc se myslím počítá až od té doby, co ho prvně spustíš (tzn vyplníš taková ty okýnka, kde je název, RCON heslo a podobně).

Nevím jak vypadají CSGO od Fakahedy, ale možný, že tam je už MM:S a SM předinstalováno. To poznáš podle toho, jestli tam na FTP už je složka /csgo/addons a v ní metamod a sourcemod složky. Pokud to tak je, tak už nic dělat nemusíš a jenom nahráváš pluginy (koncovka .smx) do /csgo/addons/sourcemod/plugins a jejich konfigurace se pak objevuje v /csgo/cfg/sourcemod.

houdeks

#9 Příspěvekod houdeks » 25 kvě 2013, 12:39

Diky moc :). Hodne jsi mi pomohl. Jdu server spustit, takze se asi budu mit jeste dalsi otazky :).

-- 27 May 2013, 14:20 --

Takže když to instaluji tak věci ze složky CFG dám do složky cfg ve složce csgo a složku addons přetáhnu celou do složky csgo a potom restartuji server?
//EDIT: Takže tenhle postup mi s tímto nefungoval:http://www.sourcemod.net/snapshots.php (poslední development branch). Dal by jste si někdo se mnou prosím tu práci a hodil mi sem odkaz co mám stáhnout a kam co mám přesně nahrát? Jelikož uploaduji 25 MB asi 20 minut, tk moc experintovat nemůžu... P.S. Stahuji verzi pro Linux.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod Mysteria » 28 kvě 2013, 11:17

Nejdřív potřebuješ mít funkční Metamod: Source. Stáhneš www.metamodsource.net/mmsdrop/1.10/mmsource-1.10.0-hg841-linux.tar.gz, rozbalíš. Složku addons nahraješ přímo do csgo. Pak půjdeš do CP, restartuješ, dáš konzoly a zkusíš tam meta version příkaz. Dej sem pak co ti to vypíše.

Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“