Otázka
-
Re: Otázka
No zkus se pripojit a uvidis
. Jinak kam se ukladaji configy?

Chcete si zahrát na super serveru se super komunitou a super adminy
? Máme 18 slotů, admini jsou často online a rádi Vám se vším pomůžou.
survival.czept.cz:37333

survival.czept.cz:37333
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Od pluginů do csgo/cfg/sourcemod, hlavní konfig sourcemodu je pak v /addons/sourcemod/configs.
Co se týká serveru, tak je to defaultní nastavení GG módu, který si změníš v těch konfigách jak potřebuješ a chceš.
Co se týká serveru, tak je to defaultní nastavení GG módu, který si změníš v těch konfigách jak potřebuješ a chceš.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Mysteria píše:Nejdřív potřebuješ mít funkční Metamod: Source. Stáhneš www.metamodsource.net/mmsdrop/1.10/mmsource-1.10.0-hg841-linux.tar.gz, rozbalíš. Složku addons nahraješ přímo do csgo. Pak půjdeš do CP, restartuješ, dáš konzoly a zkusíš tam meta version příkaz. Dej sem pak co ti to vypíše.
mne to vypisalo
Unknown command: meta
help please

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě si to nahrál blbě nebo někam jinam.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
No ja som nemal ani zlozku addons vytvorenu tak som zobral rovno cely ten rozbaleny subor metamod-u a skopiroval to do cs:go
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nenapadá mě, co bys tam mohl mít blbě. Na zkopírování jedné složky do druhé složky, nejde snad nic zkazit.
Pokud na serveru nic nemáš, dej reinstalaci, až se dokončí tak se podívej na FTP, jestli je v csgo složce složka addons.
Pokud ano, tak ji smaž a nahraj místo ní tu z toho MetaMod archivu. Fungovat to musí.
Pokud ani tak ti to nebude fungovat, tak mi pošli do PM přístupové údaje k FTP, mrknu se ti na to.
Pokud na serveru nic nemáš, dej reinstalaci, až se dokončí tak se podívej na FTP, jestli je v csgo složce složka addons.
Pokud ano, tak ji smaž a nahraj místo ní tu z toho MetaMod archivu. Fungovat to musí.
Pokud ani tak ti to nebude fungovat, tak mi pošli do PM přístupové údaje k FTP, mrknu se ti na to.

Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“