Server:82.208.17.50:27400
Ahoj všem,
Předem upozorňuji, že nejsem zběhlý ve správě CS serveru. Mé zkušenosti s CS servery zkončili u CS1.6 před několika lety. Rád bych tedy poprosil všechny, kteří budou reagovat na můj ticket aby prosím svou radu formulovali pochopitelně, až polopaticky pro blba jako jsem já.
Mám předinstalován server CS:GO, na který jsem si přidal dva pluginy.
a) Hudba na konci kola
b) Možnost smazat score po vypsání "!rs" do chatu.
1) Když se na server přihlásím, a začnu hrát tak u každého konce kola hraje hudba (což je v pořádku), ale do doby, dokud server neukončí mapu. Po naběhnutí nové mapy již zvuky ve hře nejsou. Proč?
2) Když server ukončí mapu, dá automaticky anketu o nové mapě (viz screen ze hry) kdy byla zvolena mapa Nude, ale stejně se spustila znova Dust2. Proč? Jaké je prosím řešení?
3) Server mám v administraci nastaven na počet kol 20, ale reálně se po 11 kolech mapa ukončí a žádá o hlasování nové mapy. (výsledek je můj 2. položený dotaz).
Má vidina serveru je jednoduchá. Chci pouze základní, funkční server, který bude obsahovat pouze dva zmíněné pluginy + ještě bych rád našel plugin, který by vypisoval určité věty do chatu, či uvítací větu a nejlépe mít stabilně Dust2 (třeba na 30kol). Pokud by šlo využít rotaci základních map, také bych nebyl proti.
Předem děkuji za váš čas !
Problém se serverem
-
Problém se serverem
- Přílohy
-
- Když server ukončí mapu, dá automaticky anketu o nové mapě (viz screen ze hry) kdy byla zvolena mapa Nude, ale stejně se spustila znova Dust2. Proč? Jaké je prosím řešení?
- 20160804192241_1.jpg (473.33 KiB) Zobrazeno 2923 x
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém se serverem
1) Těžko říci, pluginy se načítají automaticy po změně mapy, takže jednou funkční věc by měla být funkční i po změně mapy
2) Zkontroluj (nastav) si, že je mp_match_end_restart 0
3) Záleží na módu hry, competitive je třeba na 30 kol, ale 16 vítězných, takže když 16x vyhraje jedna strana, tak se jede další mapa
4) Reklamu můžeš zkusit třeba https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=155705
3) Záleží na módu hry, competitive je třeba na 30 kol, ale 16 vítězných, takže když 16x vyhraje jedna strana, tak se jede další mapa
4) Reklamu můžeš zkusit třeba https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=155705
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Mysteria píše:1) Těžko říci, pluginy se načítají automaticy po změně mapy, takže jednou funkční věc by měla být funkční i po změně mapy
Ahoj,
prosím pěkně, kde přesně nastavím mp_match_end_restart 0 ? Ve FTP ?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ano, většinou v csgo/cfg/server.cfg.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“