217.11.249.89:27171
1. Jak vypnout na serveru v casual modu warmod? (stale mi tu běží a nemuzu se ho ve svým jailu zbavit)
2. Jak zapnout ukazování jména při zamíření crossem na hráče? (Nic při zamíření neukazuje a na crewu mi ukazovalo i hp spoluhráčů)
Dotazy na nastavení serveru
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotazy na nastavení serveru
1. mp_warmuptime 0
2. mp_playerid 0
Všechny příkazy lze najít třeba tady: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=186668 stačí hledat.
2. mp_playerid 0
Všechny příkazy lze najít třeba tady: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=186668 stačí hledat.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
abych více definoval ....
1. mp_warmuptime 0
mám nastavený i
mp_timelimit "50"
mp_maxrounds "0"
ale stále mi běží zápas na 16 kol ... pokud sem to pojmenoval spatne a warmod je bráno jako předehra ... tak sem tím myslel zápas ... omlouvám se
2. mp_playerid 0 ... já ale chci aby i nepratelský tým videl jmena protihracu a ne jenom v týmu ....
mám
mp_playercashawards "1" //Players can earn money by performing in-game actions
mp_playerid "0" //Controls what information player see in the status bar: 0 all names; 1 team names; 2 no names
mp_playerid_delay "1" //Number of seconds to delay showing information in the status bar
mp_playerid_hold "1"
zkoušel sem mp_playerid "0 1 i 2 ale v 1 a 2 vidim pouze spoluhráče nick a u protihráče nikoliv u 2 nevidim nikoho ....
kdybych toto nenašel tak se neptám
1. mp_warmuptime 0
mám nastavený i
mp_timelimit "50"
mp_maxrounds "0"
ale stále mi běží zápas na 16 kol ... pokud sem to pojmenoval spatne a warmod je bráno jako předehra ... tak sem tím myslel zápas ... omlouvám se
2. mp_playerid 0 ... já ale chci aby i nepratelský tým videl jmena protihracu a ne jenom v týmu ....
mám
mp_playercashawards "1" //Players can earn money by performing in-game actions
mp_playerid "0" //Controls what information player see in the status bar: 0 all names; 1 team names; 2 no names
mp_playerid_delay "1" //Number of seconds to delay showing information in the status bar
mp_playerid_hold "1"
zkoušel sem mp_playerid "0 1 i 2 ale v 1 a 2 vidim pouze spoluhráče nick a u protihráče nikoliv u 2 nevidim nikoho ....
kdybych toto nenašel tak se neptám

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jo, warmod je předehra před začátkem zápasu.
Pokud máš nastaveno to co píšeš, tak by to mělo fungovat oboje. Nepřepisuješ to někde v jiným configu? Když půjdeš rovnou na server a dáš do konzole:
Uvidíš jména i nepřátel? Pokud ano a po změně mapy ne, tak si přepisuješ nastavení serveru (měl bys to měnit v server.cfg).
Pokud máš nastaveno to co píšeš, tak by to mělo fungovat oboje. Nepřepisuješ to někde v jiným configu? Když půjdeš rovnou na server a dáš do konzole:
Kód: Vybrat vše
rcon_password "heslo"
rcon mp_playerid 0
Uvidíš jména i nepřátel? Pokud ano a po změně mapy ne, tak si přepisuješ nastavení serveru (měl bys to měnit v server.cfg).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
no nekecam važně mi to nejde .... zápas na 16 kol běží stále .... jména hráčů vidím pouze u spoluhráčů.... configy mám primární od fakahedy ... upravuju pouze v server.cfg
-- 02 lis 2015, 23:11 --
však se tam napoj sou tam zaplý boti .... pokilluj tým a v 15 kole se resetne mapa koncem zapasu ... (po 30ti sec se otevrou cely)

-- 02 lis 2015, 23:11 --
však se tam napoj sou tam zaplý boti .... pokilluj tým a v 15 kole se resetne mapa koncem zapasu ... (po 30ti sec se otevrou cely)
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Hoď mi přístupový práva k tvému serveru přes Control Panel (přes Administrátoři na nick Mysteria) a jako roli mi dej spolumajitel (ať mám všechno přístupný). Mrknu se ti na to.

-
hotovo ... (snad
)

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nope, Přístup zamítnut - Nejste oprávněn přistupovat na tuto stránku . Nastavil jsi mi tam nějakou roli? Přidat jako administrátora nestačí, musí mít i nějakou roli a ta role kromě jiných věcí musí mít zobrazení serveru, pokud nemá zobrazení serveru tak sice může mít klidně i všechno ostatní, ale k tomu se nedostanu.

Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“