Say/Tsay po update?

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Global Offensive
Janes

Say/Tsay po update?

#1 Příspěvekod Janes » 14 zář 2015, 21:49

Server: 109.74.146.22:27977

Zdravím, postrehol som, že po jednom z posledných updatov sa zmenilo nastavenie servera a síce:
a)
- ak som mŕtvy a napíšem niečo do tímového chatu (tsay), moji žijúci spoluhráči to nemôžu prečítať
- to isté platí, ak to napíšem do normálneho chatu (say), tak si to nemôžu prečítať ani hráči protivníka

viem, že na to musí existovať jednoduchý cvar, mohol by mi ho sem, prosím, niekto napísať?

b)
- mám na serveri nastavené HLstatsX:CE, fungovalo mi niekoľko mesiacov bez problémov
- po inkriminovanom update CS:GO mi prestal server reagovať na chatové príkazy /rank a /top15
- v externom odkaze na moje HLstats všetko funguje ako má, pripisuje mi nových hráčov, ukazuje aktuálnych
- ak píšem /rank do chatu tak sa to ani len nezobrazuje (rovnako ani v konzole)
- reštart HLstats nič nevyriešil

Absolútne nemám potuchy čo by za tým mohlo byť. Má niekto nejaký nápad?

Vopred dík za každú odpoveď.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Say/Tsay po update?

#2 Příspěvekod Mysteria » 14 zář 2015, 22:37

1) Na kontrolu kdo co může nebo nemůže vidět použij třeba tenhle plugin: https://forums.alliedmods.net/showthrea ... 4?t=171734 Tvému popisu bude vyhovovat nastavení sm_allchat_mode 2 a sm_allchat_team 1, případně vyzkoušej další kombinace. :)

2) Co se týká HlstastX:CE, tak tam je problém, že jejich autor už na to nemá čas a nikdo jiný to po něm nepřevzal, protože by se to muselo celé přeprogramovat. Je klidně možný, že se něco rozbilo, když se podíváš sem (https://forums.alliedmods.net/showthrea ... 772&page=6), tak někdo tam píše o nějakých problémem spojených se SourceModem na verzi 1.7. Nic lepšího se mi bohužel nepovedlo dohledat.

Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“