Server: IP:PORT 93.91.250.147:27690
Ahoj server mě bezel jako hodiny . .. Ten mod , který jsem si koupil od jednoho člověka. tak v něm měl nějaký AC od sixtiger...
Já jsem napsal přikaz ze ac off a pak ac on . nasledně mě to napsalo . pokud nemate neco od sixtiger nebo co , tak do 30 secund vas to vyhodi ze serveru .
Já nic od nich stazeny nemam a ted se nemuzu pripojit na server .. .
Co bych chtel od vas ? abyste mi vlezli na ucet na fakaheda a odstranili mi z tech slozek ten sixtiger . aby me ten server zase šel prosim . Kdyztak muj skype je scfets
Prosim vas moc o pomoc prave predcvhili jsem si i dokonce koupil teda prodlouzil u vas server na dalsi mesic do prosince. protoze jste kvalitni portal a jiny ani nechci mam rad fakahedu prosim pomocte mi moc díky .
problem se serverem closed conect
-
- BigwebSvK
- Kontaktovat uživatele:
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: problem se serverem closed conect
Skype do topicu nepatří

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
Re: problem se serverem closed conect
všecko jsem preinstlaoval jako ze sem udelal reinstal serveru... dal jsem tam ten mod a furt closed conection . nevím co stím .
Zpět na „GTA San Andreas Multiplayer“