Dobrý den, hledám možnost zakoupit si gamemód Realná země vím že je toho plno na internetu. Vím že je to zakázané natahovat na server... Ale spousta lidí na to vyloženě ser*... No k věci. Jde mi o to že ty verze na internetu jsou plné bugů... ( Bigtunel má bugující texturu, Když vejdete do domu a zase výjdete tak Vás to portne jinam než před dům, benzínky jsou kdekoliv - v SF je ten automat nebo jak se to dá říct hned vedle tuningu ale tam benzinka není... a ty nemovitosti, neukládá se to jak má atd... ) je tam také mnoho tajných příkazů jako /atadministrastor atd... je mi jedno jakou verzi (Nejlépe rze8- Ale jestli má rze 7.5 cenu 250Kc... tak 8 nemá cenu...) No, hlavní je asi cena a způsob platby. Poněvač jsem nezletilý a je mi 14 tak poštovní poukázku asi neseženu... Je možnost to zaplatit SMS nebo PaySafeCard? Tak toto...A ještě jaká je cena rze8 nebo rze jiných. Je mi jasné že rž (Realný život) asi není na prodej. Tak alespoň
toto... Takže potřebuju vědět cenu a způsob platby. U rze8 a rze 7.8/7.9

(PS : Poslal jsem to i na Pawno.cz i na Forum FakaHeda.cz nevím kde mi na to odpoví

------------------------------------------------------------------------------------------------------
//EDIT:
Dobrý den, vím že je to trapné si sám odpovědět, ale nikdo mi nic nenapsal tak to sem píšu kdyby to někomu pomohlo.
Lze si pronajmout na Synbian.eu (Za příplatek k serveru od Synbian.eu +-1E) -
Nedoporučuju, nepřehledný hosting, jen WebFTP atd... do teď jsem nezjistil jakou mám IP serveru.
Poté je možnost koupit přímo od ATomase na jeho mailu ( ATomas@seznam.cz )
Myslím že cena je:
Realná země 8 - 1000Kč (Novější verze)
Realná země 7.4 - 250Kč (Starší verze)
- Realnou zemi 8.1 neprodává, ta je pouze na Super Pařbě (IP : play.superparba.eu:7777)